jerzu napisał(a):immo1 do immo2

chyba z immo2 do immo3
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jerzu napisał(a):immo1 do immo2
kozak71 napisał(a):Czy te zegary sa z golfa czy passata b5 ? Wtyczki pasuja z licznika ibizy 99-02 asv/alh do tych od vw ?
Grześ napisał(a):anglik to kiepski pomysł ponieważ zegary prędkościomierza i przebiegu są w milach
Wilczek__85 napisał(a):Witam. Jestem zainteresowany zamontowaniem fiz-a. I tu moje pytanie czy w Leonku z silnikiem ahf tez będę mógł cos takiego mięć??
nie chodzi o to. Pogadaj z Axee, moze pomoze.A to chyba nie o to chodzi...
jck1 napisał(a):Witam wszystkich. Odgrzeję trochę temat. Mianowicie, czy ktoś z kolegów forumowiczów zamieszkujących woj. małopolskie lub śląskie (okolice Nowego Sącza, Krakowa,Katowic) byłby w stanie mi pomóc w doborze (kupnie) odpowiednich zegarów, montażu i uruchomieniu takiego moda?
Byłbym wdzięczny za info i pomoc.
Pozdrawiam
quli napisał(a):widze że podobają sie moje![]()
zrobić takie coś pomoże na pewno Axee i Kicorro, ale imperaza tania nie jest...
wojtekmir napisał(a):Ewentualnie gdzie w elsie jest ten opis?
jck1 napisał(a):Witam. Nie chcą Ci wejść normalnie?U mnie nie trzeba było nic przycinać, zegary weszły na wcisk bez problemów. Zegary z Passka B5FL 1/2 FIS
Pozdrawiam
Bo pewnie masz obudowę od Audi A3 8L
daro_mayday napisał(a):napisalem ze autko pali wiec licznik jest zaadaptowany
daro_mayday napisał(a):oszukuje od 10 do 20 paru km/h.
... moze i zaadoptowany, ale zle zakodowanyAxee napisał(a):potrzebna jest pewna wiedza jak poprawnie zaadoptowac i zakodowac uzywany licznik do auta
Aby dzialal termometr, licznik musi byc postawiony na wsadzie z golfa4, a nie z passata.daro_mayday napisał(a):pytalem sie tylko o termometr - co nalezaloby zmienic aby dzialal
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości