Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mlynek napisał(a):Mi robił kolega z naszego forum.
mozna najwyzej nie odpiszemlynek napisał(a):Mi robił kolega z naszego forum. Jestem zajebiscie zadowolony. Jak jestes zainteresowany to podam Ci namiary na PW bo nie wiwm czy moge go tu reklamowac.
Hehekobzyr napisał(a):mozna najwyzej nie odpisze
kurex napisał(a): czy po prostu panikujesz. ?
No u mnie i bez programu cicho nie jest. Tzn. moze nie tak ze słychać, ale czuć duze wibracje. Nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzyma moja jazde po programie, ale juz planuje wrzucic jednomas. Maras, a jaką masz różnicę na blacie i w ECU? Bo u mnie jest ok. 600 km różnicy przy 250 kkm na blacie. Dopuszczalna jest taka roznica czy moze mialem cos grzebane w przebiegu? Aha, a ile u Ciebie pompuje to turbo z ASZ?Maras2003 napisał(a):nawet się nie ślizga, a dwumas jak narazie cicho
lugens napisał(a):Kolego darq12, a który rok produkcji masz auta?
Jeśli mogę Wam coś doradzić odnośnie chiptuningu. Jeśli pojawiają się wibracje tzn, że dwumas ma już dość i trzeba łagodniej moment poprowadzić. Omijajcie "fachowców" bez hamowni, z gotowcami z zachodniego forum i z kablami za 80zł z popularnego portalu aukcyjnego.
Auto przed jakimkolwiek zabiegiem musi być zbadane, czy w ogóle się do tego nadaje.
Pozdrawiam
lugens napisał(a):Jeśli pojawiają się wibracje tzn, że dwumas ma już dość i trzeba łagodniej moment poprowadzić. Omijajcie "fachowców" bez hamowni, z gotowcami z zachodniego forum i z kablami za 80zł z popularnego portalu aukcyjnego.
Auto przed jakimkolwiek zabiegiem musi być zbadane, czy w ogóle się do tego nadaje.
mlynek napisał(a):A to na koniec to juz jest hit! Przyjade do Ciebie moja ASV i zbadasz mi auto czy sie nadaje, tak? Jak to zrobisz?
mlynek napisał(a):Nie mam bólu dupy i nie interesują mnie jakieś dojechane Beemki. Zbadałeś że brakuje mu 40 HP i co dalej? Na tym ma polegać to badanie? Na hamowaniu? A jak nie będzie brakowało mu 40HP a tylko 5HP, a będzie miał przebiegu 400k km i będzie rzucał olejem z każdej uszczelki to co? To takiego można czipować? Proszę Cię...
mlynek napisał(a):1.mój ASV długo kręcił na ciepłym - diagnoza 3 mechaników?! "Pompa wtryskowa do regeneracji 1400 PLN!" Poczytałem, popytałem i zrobiłem sam za pomocą kabla za 80zł z populanego portalu aukcyjnego!
Czy człowiek, który jeździ swoim autem nie ma jakiegoś podstawowego pojęcia, czy auto się nadaje czy nie? Ten w tej Beemce to pierwszy raz siedział za kierownicą, że nie czuł że z autem jest coś nie tak?lugens napisał(a):Podałem tylko przykład, że nie każde auto się do tego nadaje.
Czy to nie jest wrzucaniem i tych złych i tych dobrych do jednego gara? A tak na marginesie... jesteś nowy na forum (6 postów) czy to Twoje drugie konto? Bo tak myślę, że jak nowy, to nie znasz ludzi z forum, nie wiesz co potrafią i na czym się znają, a wjeżdzasz tu ze swoimi uwagami i próbujesz podważyć umiejętności ludzi, którzy przesiedzieli godziny nad literaturą fachową, grzebali po nocach w autach, naprawili i doprowadzili do porządku niejedno auto, ale są BLEE, tylko dlatego, że nie mają hamowni? NIEŁADNIElugens napisał(a):Omijajcie "fachowców" bez hamowni
Czytam, uwierz, że czytam.lugens napisał(a):Mam prośbę, zacznij czytać dokładnie.
mlynek napisał(a):Dziękuję, wróciłem bezpiecznie z weekendu. Skąd wiedziałeś, że nie było mnie w domu?
Leonek_bezogonek napisał(a):Cześć
Mam FR (3), 1.8 180KM (manual). Możecie poleciś kogoś? Tylko, żeby zachować oryginalne mapy, bo auto ma ledwie 4 miechy i na gwarancji mi zależy, więc, żeby można było je na przegląd przywrócić
Nie szukam maksymalnego tuningu, podobnoż +40KM noproblemowo.
Na razie znalazłem pod Krakowem w Luborzycy oraz w Opolu:
http://www.gcstuning.pl/kontakt
http://44tuning.pl/kontakt
Polecicie coś?
Konrad_B napisał(a):Tak jak było napisane wczesniej nie zachowasz gwarancji po zrobieniu programu.
- za małe doładowanie
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości