Osoba należąca do clubu a nie tylko pisząca na forum.a klubowicz to kto?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Osoba należąca do clubu a nie tylko pisząca na forum.a klubowicz to kto?
czarny-000 napisał(a):1. Slyszal ktos jakies opinie o Unitonic-u w Piasecznie?
czarny-000 napisał(a):2. Czy jezeli moj Leonek ma przejechane 220 000 km. to warto go chipowac, w sensie czy sie nie zacznie rozsypywac?
czarny-000 napisał(a):3. Jak nie Unitornic to gdzie(oprocz diagtronic bo kumpel u nich robil i nie moga mu dostroic- nie wiedziec czemu) ?
czarny-000 napisał(a):Slyszal ktos jakies opinie o Unitonic-u w Piasecznie?
Nie ładnie się tak wypowiadac nie znając osoby osobiscie, jezdziłem na programie Ex w 1 Leonie i nie miałem żadnych problemów a program lajtowy nie był, co prawda Andrzej ma dziwne podejscie do klienta (w zalezności jak wstanie) ale nie można mu ujmowac jeśli chodzi o wiedzę i doświadczenie w modyfikacji sterowników.bono napisał(a):Według mnie "fachura" która ma wielkie ego i mniemanie o sobie, a wszystkich innych uważa za frajerów .....
Tonny S napisał(a):bono napisał/a:
Według mnie "fachura" która ma wielkie ego i mniemanie o sobie, a wszystkich innych uważa za frajerów .....
Nie ładnie się tak wypowiadac nie znając osoby osobiscie, jezdziłem na programie Ex w 1 Leonie i nie miałem żadnych problemów a program lajtowy nie był, co prawda Andrzej ma dziwne podejscie do klienta (w zalezności jak wstanie) ale nie można mu ujmowac jeśli chodzi o wiedzę i doświadczenie w modyfikacji sterowników.
bono napisał(a):BTW auta Pawła nie ogarnął
Tylko zapytaj się od kogo oni wszyscy się uczylibono napisał(a):Stwierdzenie "fachura" wzięło się stąd, że kiedyś wypowiadał się krytycznie o " fachowcach z cztero - pięcio letnim stażem" czyt. CS, Master's , Diagtronik itd.... na forum streetracing
Tonny S napisał(a):bono napisał/a:
Stwierdzenie "fachura" wzięło się stąd, że kiedyś wypowiadał się krytycznie o " fachowcach z cztero - pięcio letnim stażem" czyt. CS, Master's , Diagtronik itd.... na forum streetracing
Tylko zapytaj się od kogo oni wszyscy się uczyli
Uwierz, że kazdy w tej branży tak już mabono napisał(a):Nie podoba mi się tylko, że p Andrzej nie potrafi przyznać, że inni też ogarniają strojenie aut. Ciągle traktuje konkurencje jako amatorów, po których poprawia fury
paramedic71 napisał(a):tak bedziemy cos szykowac na kwiecien temat napewno sie pojawi na forum wiec prosze uwaznie sledzic
nie do konca. Historia obciazen silnika (PSJ, krecenie do odcinki itp) wyjdzie na diagnostyce silnika (logowanie i kontrola VAGiem), ale na zywotnosc maja wplyw takie rzeczy jak: jakie paliwo bylo lane, jak czesto wymieniane filtry, jaki olej, jak serwisowany itp. 190tys kawal historii auta (ale bez paniki).kamosor napisał(a):gdzie to bylo zrobione -autostrady czy miasto
piotrp napisał(a):Z okazji grupowego chipowania mam pytanko małe: jakie wielkie znaczenie ma FMIC w ASZ bo narazie nie mama zamiaru go kupować, a zastanawiam się czy po chipie silnik nie będzie się mocno grzał albo po du.. nie dostanie??
jazda zawsze w miarę dynamiczna i dobrze dbam o silnik.
sorki ze takie pytanie
to jakis downgrade byl...sm00th napisał(a):Uzyskany przyrost KM 188,9 -> 140,3 Nm 225 -> 309
sm00th napisał(a):... a koledze co swoje A3 podkrecil do ponad 200KM (tez u Rogala) spadlo o prawie 2 litry
leoTDI napisał(a):...taaa, chyba odczytane z komputera, po tuningu = DUŻA nieprawda.
Odczyt z kompa po tune jest g*** wart
czarny-000 napisał(a):Lapaj kolegodopisz sie i jak sie bedziesz umawial z Witkiem koniecznie powiedz ze grupowy z vw
![]()
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... 2840435f5e
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość