Ogi napisał(a):Rozumiem że wszystkie pozytywne wypowiedzi o usunięciu katalizatora tyczą się każdego silnika TDI, nie zależnie czy to jednostka 150 konna, czy 90 konna, etc.
dokładnie
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ogi napisał(a):Rozumiem że wszystkie pozytywne wypowiedzi o usunięciu katalizatora tyczą się każdego silnika TDI, nie zależnie czy to jednostka 150 konna, czy 90 konna, etc.
camilo napisał(a):podepne sie pod temat: gdzie w Warszawie polecacie wywalenie kata?? Chodzi o ARL-a
camilo napisał(a):Dzięki wielki za namiar, w przyszłym tygodniu wybiore się do nich. rossi, A Ty u nich wywalałeś kata??
DCA napisał(a):No i spaliny śmierdzą jak z autobusu PKS.
kornat napisał(a):więc w czym problem.
DCA napisał(a):Problem pojawi się na przeglądzie
bono napisał(a):W TDI nie robią analizy spalin
LeonARL napisał(a):Witam
Mam pytanie czy kwota 250 zl za wyciecie katalizatora nie jest troche za wysoka ?
Wyciecie katalizatora + wspawanie rury.
Na razie nie podaje firmy ktora to ma zrobic.
LeonARL napisał(a):Witam
Mam pytanie czy kwota 250 zl za wyciecie katalizatora nie jest troche za wysoka ?
Wyciecie katalizatora + wspawanie rury.
Na razie nie podaje firmy ktora to ma zrobic.
najlepsze rozwiązanie. Nie wiem jaką ma średnicę a strzelał nie będę żeby Cię nie wprowadzić w błąd. Jak pojedziesz do jakiegoś tłumikarza żeby Ci to wyciął i wspawał to sobie da radę z podgięciem.kornat napisał(a):zwykłą rurkę
czarny 1975 napisał(a):hałas
są warte małe z jakiś sdi'ków a nie z tdi'ka. A z ceną 1000zł za kata to też nie ma co przesadzać. Gdzie tyle dają to wywalam swojego i odsyłamKołek napisał(a):200-250
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości