Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
_carlos- napisał(a):A gdzie się go montuje?
_carlos- napisał(a):A wiesz czy ten moduł działa poprawnie? Już były omawiane moduły z allegro, którym brakowało "trochę" do doskonałości. Agrala sprzedaje swój moduł nie tylko na tym forum, ale na kilku z grupy WV. Mi zrobił również do peugeota. Napisz do niego, bo miał swój moduł rozbudowywać.
[/quote]lysaglaca napisał(a):Na allegro koszt tego przekaźnika i kabli to 220zl plus przesyłka od agrala dużo tańszy i działa na tej samej zasadzie z ta różnica ze w module od agrala możesz sobie regulować ilość mrugniec a w tym nie poza tym tez trzeba się w instalacje wspinać wiec nie widzę różnicy na korzyść oryginału wiec po co przeplacac?
Hotshot napisał(a):Ale po co wysnuwasz jakieś bajki, nie jedna osoba kupiła moduł od agrala i jest ok, to po co płacić 160 jak można 60.
krzycho59 napisał(a):Witam,
Po lekturze tematu,zamontowałem moduł kolegi agrala i jestem zadowolony. Tanio i spełniający wszystkie funkcje bez zarzutu.
Mam ustawiony na 3 mignięcia,ale chyba zmienię na na 5.
Trochę miałem kłopotu z montażem,ponieważ mam dość krótkie przewody od awaryjek,ale jakoś dało radę.
Do montażu zdjąłem przedni panel i wyciągnąłem radio,wygodniej i moduł jest schowany z boku kieszeni radia.
Także nie upychałem modułu za radiem,a przeciągnąłem kable dokładnie tak jak "idą"kable zasilające awaryjki. Dostęp do modułu mam po zdjęciu plastiku pod kierownicą,łatwiej zdjąć niż "szarpać" się z włącznikiem awaryjnych.
Przewody wlutowałem do kabelków zasilających awaryjne,szybkozłączki zajmują za dużo miejsca.
sonor napisał(a):po ok. 30 przejechanych kilometrach.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości