Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
16czarny16 napisał(a):Czy zmiana z obecnych paramatrów:
130KM i 310 Nm
na:
170KM i 390NM
16czarny16 napisał(a):w dobrej firmie za 1000zł to drogo?
bono napisał(a):16czarny16 napisał(a):Czy zmiana z obecnych paramatrów:
130KM i 310 Nm
na:
170KM i 390NM
Jeszcze nie zrobiłeś programu i już wiesz ile będziesz miał
16czarny16 napisał(a):w dobrej firmie za 1000zł to drogo?
dla jednych drogo, dla innych nie
Co to znaczy dobra firma
Napisz coś konkretniej, bo jakie pytania takie odpowiedzi.
BTW scalone
16czarny16 napisał(a):Firma, w której mam znajomego ( nie bede reklamował, ma hamownie w łodzi, powinieneś sie domyślec ) za tę cenę gwarantuje mi takie parametry, wiec dlatego pytam.
16czarny16 napisał(a):Co to znaczy na gotowcach?
grabarz18 napisał(a):ze 110 to tak standardowo jest wyciągane w przedziale 130-140KM
Ale z tego co widzę, to kolega ma silnik PD ASZ, więc informacja o podnoszeniu mocy z silnika VP 110KM mało mu powie. W ASZ będzie to poziom +/- 160KM.grabarz18 napisał(a):kamil-leon, wszystko zależy w jakim masz stanie silnik i inne graty ale ze 110 to tak standardowo jest wyciągane w przedziale 130-140KM i około 305Nm
Ja mam na seryjnych gratach w 110-tce 138KM/314Nm i na tym setupie zrobione prawie 100.000 km. Wszystko jest cacy.kamil-leon napisał(a):I po takim przyroście seryjna turbina ze 110-ki i IC dają radę bez żadnego problemu
kamil_n napisał(a):Ale z tego co widzę, to kolega ma silnik PD ASZ
kamil_n napisał(a):Ja mam na seryjnych gratach w 110-tce 138KM/314Nm i na tym setupie zrobione prawie 100.000 km. Wszystko jest cacy.
A to sorry, zmylił mnie Twój avatar, no i fotka w podpisie.kamil-leon napisał(a):Mam VP ASV
Tego nie jestem w stanie zrobić. Jestem drugim właścicielem, więc nie mam porównania jak jeździła seria. Różnica jest spoooora i to Ci powie każdy, kto zrobił program w 110-tce na okolice 140KM. U mnie dodatkowo jest dość wysoki jak na VP moment obrotowy, bo wynosi 314Nm. Powoduje to przyjemne wciskanie w fotelkamil-leon napisał(a):A gdybyś jeszcze mógł opisać róznice (przed zmianą, a po) i pierwsze odczucia po tym jak zrobiłeś program to byłbym bardzo wdzięczny
Pierwsze odczucia tokamil-leon napisał(a):A gdybyś jeszcze mógł opisać róznice (przed zmianą, a po) i pierwsze odczucia po tym jak zrobiłeś program to byłbym bardzo wdzięczny
kamil_n napisał(a):A to sorry, zmylił mnie Twój avatar, no i fotka w podpisie.kamil-leon napisał(a):Mam VP ASVTego nie jestem w stanie zrobić. Jestem drugim właścicielem, więc nie mam porównania jak jeździła seria. Różnica jest spoooora i to Ci powie każdy, kto zrobił program w 110-tce na okolice 140KM. U mnie dodatkowo jest dość wysoki jak na VP moment obrotowy, bo wynosi 314Nm. Powoduje to przyjemne wciskanie w fotelkamil-leon napisał(a):A gdybyś jeszcze mógł opisać róznice (przed zmianą, a po) i pierwsze odczucia po tym jak zrobiłeś program to byłbym bardzo wdzięczny
Miro napisał(a):Pierwsze odczucia to![]()
![]()
![]()
![]()
W okolicach Łodzi, to nie wiem co polecić, mój program był wgrywany w 2005 r. w firmie Unitronic w Warszawie. Może chłopaki z Łodzi coś napiszą, gdzie warto się udać w tej sprawie na miejscu. Podjedź na spota w Łodzi kiedyś, to będzie można to omówić. Info -> viewtopic.php?t=14970&start=37516czarny16 napisał(a):Kolego a gdzie robiłes swojego wirusa? Jestem ze Zgierza i szukam jakiejś dobrej firmy.
kamil_n napisał(a):Unitronic w Warszawie
Damianek napisał(a):ja swojego kupiłem od DAVE'a i podobno ma jakieś 146 KM
antoś napisał(a):tak, seryjnie miał 110 koni
Damianek napisał(a):seria 110 KM (ASV) a teraz 146KM... zrreszta przyjedź na spota to dam Ci sie przejechać to zobaczysz jaka jest różnica:)
Damianek napisał(a):poza programem reszta jest seria
Damianek napisał(a):no to zapraszamy dziś wieczorem:)
niedługoczarny-000 napisał(a):oj przyjemnie sie teraz zrobilo tylko pytanie na jak dlugo...
bono napisał(a):Ja w kolejnym etapie wziąłbym się za heble i zawias
czarny-000 napisał(a):ile masz w swoim?!
czarny-000 napisał(a):nie zwrocilem uwagi... tylko wirusik?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość