Właśnie poszło zamówienie na kierownicę u Pana Piotra

. Myślę że za taką cenę to dobra opcja.
Jamallorock jaki był czas realizacji twojej kiery? Długo czekałeś na zwrot kaucji?
-- 27 gru 2011, o 15:42 --
Dla wszystkich zainteresowanych tematem obszywania kierownicy u Pana Piotra informacja na temat w/w kierownic dosłowanie z przed kilku minut...
"witam , nie mam w tej chwili wolnej kierownicy do obszycia do leona. Tamtą z czerwonym paskiem zrobiłem na próbe pierwszy raz za 180 zł ale , pracy jest z takimi tyle ze wole 2 zwykłe zrobic niż jedna taką trudną , dlatego mniej jak za 200 zł juz tych leonowych z czerwonym paskiem nie bede robił , postaram sie dokupic kilka takich 3-y ramiennych do obszycia ale w tej chwili mam sporo pracy z innymi wiec nie inwestuje puki sie z obecnymi nie uporam ...
pozdrawiam Piotr"
także już taka tania ta kierownica się nie robi

no i trzeba wysłać swoją wcześniej chyba że ktoś nie musi na codzień jeździć autem... ja odpadam
-- 30 gru 2011, o 07:53 --
A jednak miał na stanie jeszcze jedną sztukę, tylko że "grubszą" wersję to se zamówiłem

. Wygląda to mniej więcej tak:

Wysyłka dzisiaj, więc powinna być po nowym roku. Tak jak mówili koledzy wcześniej, bardzo miły Pan z tego Piotra. Elegancko można się z nim dogadać co i jak ma być zrobione i za ile.