pepej003 napisał(a):Powiedzcie mi czy zderzak przedni TS jest taki sam do ropniaka i benzyny?
tak , jest taki sam
pepej003 napisał(a):ale to wylot a nie dolot powietrza.
ale teoretycznie poprawiona jest cyrkulacja powietrza przez IC
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pepej003 napisał(a):Powiedzcie mi czy zderzak przedni TS jest taki sam do ropniaka i benzyny?
pepej003 napisał(a):ale to wylot a nie dolot powietrza.
tomzi napisał(a):Witam
Panowie powiedzcie mi czy trzeba zakładać te poszerzenia na tył. Powiem szczerze że cana w aso mnie przeraziła jak za taki kawałek plastyku. Nie wiem czy jest sens wydawać taką kaskę na te poszerzenia nadkoli. Czy jest możliwość założenia zderzaka TS na tył bez nich? ewentualnie dorobić je metodą rzeźbiarską?
Pozdrawiam Dzięki
tomzi napisał(a):jak duża będzie szpara jak by ich nie było
joker66 napisał(a):Koledzy a czy te spryski nie są takie same jak w top sporcie???
http://allegro.pl/zaslepk...1366048577.html
Maxim napisał(a):Witam
Szukałem po forum ale jednoznacznej odpowiedzi nie było.
Potrzebuje wymienić nadkole przednie w moim Leonku ..
Czy nadkola top sporta różnią się od standardowych
Pozdrawiam
jamallorock napisał(a):został mi tylni zderzak do przerobienia(mam serie teraz-stella) i chcę się upewnić.czytałem od początku temat i tak:
Napewno potrzebuję poszerzenie nadkoli lewe i prawe:
1ML807727
1ML807728
Czy potrzebuje wymieniać "wypełnienia nadkoli" skoro mam dobre i seryjne ze stelli? z całego wątku wynika , że nie:] ślizgi podchodzą z serii (chodź się różnia od ts-owych), a poszerzenia służa do zakrycia dziury w nadkolu tak? proszę potraktować mnie łagodnie:D
konstant napisał(a):ps. dalej kosztuja w ASO 150zl/szt. ?
kruszyna napisał(a):auto po dzwonie i zle zrobiony blotnik![]()
miroxl napisał(a):Ślizgi na tył pasują od zwykłego zderzaka.
Yagi2 napisał(a):Chyba nie bardzo! Na przód nie trzeba wymieniać, na tył są inne i albo trzeba wymienić albo przycinać. Nie wprowadzaj w błąd, chyba nie wymieniałeś zderzaka i nie wiesz o czym piszesz. Końcówka e,f i chyba c to top sport i cupra.
quasimodo napisał(a):miroxl, a czy trzeba coś robić z tylnymi "cywilnymi" ślizgami aby pasowały do TSa?
miroxl napisał(a):Yagi2 napisał(a):Chyba nie bardzo! Na przód nie trzeba wymieniać, na tył są inne i albo trzeba wymienić albo przycinać. Nie wprowadzaj w błąd, chyba nie wymieniałeś zderzaka i nie wiesz o czym piszesz. Końcówka e,f i chyba c to top sport i cupra.
Doskonale wiem o czym piszę. Ślizgi na przód są zupełnie inne i to je trzeba mocno zmodyfikować żeby pasowały, natomiast z tyłem nie ma żadnego problemu.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości