A no i parowały niemiłosiernie... Po przejechaniu już 3-5km.HIDa nie zakładałem,bo ja miałem żarniki H7,a tam były 2xH1,poza tym na lampie pisało że nie są przystosowane pod żarówki typu HID.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
No ON jeździ,a ja już po samym spasowaniu chciałem oddać więc nie testowałem czy HID mi potopi lampy czy nie.PiterEL napisał(a):No tak napisane ze NO HID ale jak pisze jedrek on juz 2 lata na HIDach jezdzi.
PiterEL napisał(a):A masz od przodu widok lampy ?
PiterEL napisał(a): A no i na aukcji pisza ze na H7 i H1 jest ta lampa ?
PiterEL napisał(a):Jak miales zamykanie z tylu na srubki czy na takie druciki jak oryginał ?
grzybek napisał(a):
BTW zarniki do soczewek akcesoryjnych sa dostepne na allegro bez najmniejszego problemu (50-90zl)! (nie maja oznaczen typu H1 czy H7)
SiwyTDS napisał(a):Z diodami to taka podróba Audi
damianos89 napisał(a):SiwyTDS napisał(a):Z diodami to taka podróba Audi
Teraz coraz więcej samochodów ma diody w lampach, nie tylko Audi
jonson22 napisał(a): jak ktoś ma spryskiwacze to ma już 100% legal ksenon ? Może ma ktoś namiary na kogoś kto w wawie coś takiego robił lub w okolicach bo Białystok mam za daleko:P
jonson22 napisał(a):To w ostateczności można przykleić też szkło lampy gdzie takie homologację będą nabite:)
PiterEL napisał(a):Kurcze tylko pytanie gdzie kupic taki typ soczewki z obudowa bo nigdzi takich nie ma...
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość