Kedar napisał(a):Ps ta zabawka do ustawiania swiatel powinna byc w kazdej stacji czy tylko w wojewodzkich?i
na każdej stacji to muszą mieć
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Kedar napisał(a):Ps ta zabawka do ustawiania swiatel powinna byc w kazdej stacji czy tylko w wojewodzkich?i
Kedar napisał(a):Jeszcze ich nie ustawialem.jezdze na 0. koniecznie trzeba je ustawiac?
Micz napisał(a):Ale przecież w temacie już to było poruszane i są nawet zdjęcia.
konstant napisał(a):Gdzies slyszalem ze postojowki LED sa tak samo nielegalne jak xenony.
Prawda to?
konstant napisał(a):Gdzies slyszalem ze postojowki LED sa tak samo nielegalne jak xenony.
Prawda to?
pembuk napisał(a):Czasami maja tez takie LED-y w sklepach z komponentami elektrycznymi ja place 3.5zl/szt
robertkop napisał(a):Panowie jakie polecacie zestawy HID z allegro bo jest ich na pęczki
ryto napisał(a):mogą ci dowód rejestracyjny zabrać
ryto napisał(a):nie będziesz wyjmował całego zestawu przy policjantach, którzy właśnie cię kontrolują....
ryto napisał(a):- po pierwsze jak wytłumaczysz niebieskiemu, że te żarówki są na stałe, a ty wkładasz tam kolejne
- po drugie żarniki są rozgrzane i nie powinno się ich zostawiać "luzem"
,Ktoś ma jakiś dobry sposób co zrobic w razie kontroli?
morenowe napisał(a):No i wczoraj mnie zatrzymała policja z tymi Xenonami lipa.... wytłumaczył mi pan o co b itd. Zmieniłem na miejscu je i znowu te paskudne zółte światło....
PS: Jeśli założę jeszcze raz te xenonki i mnie złapią to co wtedy? z miejsca zabiorą mi dowód rejestracyjny czy będę mógł znowu szybko zmienić... ale chyba zbyt optymistyczna wersja... więc nie zostanie nic jak sprzedać ten zestawik a tak mi się podobały te światełka, na drodze jasno wsio widać, i do mojego niebieskiego Leona bardzo pasował pod kolorek....
matadorRS napisał(a):To sie ciesz ze pan byl wyrozumialy. Powinni napierdzielac po 500zł madatu za te HIDY. Jak masz paskudne swiatla to zainwestuja w porzadne zarowki odrazu bedzie lepiej wygladalo. I nie bedziesz wkur... innych kierowcow na drodze.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość