Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
adziami napisał(a):okejjj chce tego eibacha i chu ;p ogólnie to nikt nie napisał ile ma ten wkład amortyzatora ? na googlach nie ma. a możliwości są 2 albo ma 50 mm albo 55 mm i dalej nie wiem na cholerę mam mu to podać a jak dalej pójdzie to takim tempem to raczej zamówię sobie ap z regulacją tłumienia:D
adziami napisał(a):Wiec poszedl gwint na amortyzatorze i urwalem 2 zabki na nakretce. Jestem w szoku no czyscilem wszystko jak nalezy, gwinta mam zaledwie 4 dni.
U mnie fakt tłuką bo mam wyrzucone helpery
sprawdź jeszcze poduszki/mocowania amorów.
Cinek napisał(a):Jak to można "domowym" sposobem sprawdzić jeśli się da ? Bo niestety nigdy czegoś takiego nie robiłem.
chlorek napisał(a):Cinek napisał(a):Jak to można "domowym" sposobem sprawdzić jeśli się da ? Bo niestety nigdy czegoś takiego nie robiłem.
na lewarek i poruszamy kołem jak czujesz luzy to znaczy że poducha bądź łożysko.
krysbi90 napisał(a):Hej Panowie.... powiedzcie mi jak sie sprawuje ten gwint FK ak street??? jak auto wybiera dziury? przód pływa? no i oczywiście jak z trwałością bo nie chcę kupić gwintu na 10tys przebiegu...... pozdrawiam
na lewarek i poruszamy kołem jak czujesz luzy to znaczy że poducha bądź łożysko.
klekot_b6 napisał(a):czy muszę wymieniać cały stabilizator czy wystarczy tylko same łączniki?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości