Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mirczas napisał(a):sławek, aż tak Ci to przeszkadza że wmontujesz z powrotem![]()
)
Mirczas napisał(a):sławek, aż tak Ci to przeszkadza że wmontujesz z powrotem![]()
Bartola napisał(a):z ALH 90 ps dostałem 700,- niby ważne są numery które są wybite na kacie
Carlos napisał(a):the_rahzel, właśnie numery wybite na kacie bardzo dużo interesują gości co skupują katy, a dokładnie dwie literki, jak już ktoś wyżej pisał DD i JD.
Ja w moim ASV miałem JD i ostatecznie poszedł za 600zł na allegro, miałem dużo telefonów, że wezmą go za 500zł, ale nie skorzystałem i dobrze zrobiłem. Jak mówiłem gościom co dzwonili, że chce za niego 6 stów to twierdzili, że DD po tyle chodzą.
Dla wyjaśnienia, DD z tego co oblukałem montowane były w ARL i jak tu niektórzy koledzy pisali w temacie sprzedawali nawet po 1000zł.
d_adam napisał(a):Wiem, ale wchodzą pod auto
mewa2002, ja się kiedyś pytałem to powiedzieli mi 130zł/kg
d_adam napisał(a):Właście wróciłem ze stacji diagnostycznej zapytac i powiedział gość, że w leonie jest fabrycznie więc musi być i nie przejdzie bez niego.....
Mirczas napisał(a):SEBOOL2006, może tak zrobić pod warunkiem że nie pojedzie do nich na przegląd.
Wyplosz napisał(a):a jak bys spróbował wspawać imitacje kata o cos takiego
http://allegro.pl/strumienica-katalizat ... 81578.html
w środku jest rurka przelotowa i pare dziurek, a wygląda jak kat, to tak mam u siebie i nie miałem problemu z przeglądem
Carlos napisał(a):Jak już go spylisz pochwal się za ile poszedł na aukcjia o przegląd naprawdę nie masz się co martwić
Tygrysek napisał(a):the_rahzel, przecież zapachu w samochodzie nie czujesz, więc dlaczego sie tak przejmujesz, a to że za Tobą troszke czuć... no trudno
pakuu1 napisał(a):the_rahzel,
moze to nie wina kata, a powstala gdzies nieszczelnosc przy silniku - np. plecionka i przez to tak mocno smierdzi. Ja smigalem bora ajm bez kata dobre 2 lata i nie bylo efektow ubocznych
Tygrysek napisał(a):the_rahzel, ja na Twoim miejscu bym to olał, zinwestuj w "zapachową choinkę z reala" i będzie dobrze
Może jesteś troche przewrażliwiony?
IroN_87 napisał(a): Masz Rurkę wstawioną czy jakiś wynalazek/imitacja ?
Kołek napisał(a):A sprawdzałeś chłodnicę spalin przed egr niekiedy tam lubi puścić ...
Kołek napisał(a):the_rahzel,leć po kolei od tej przepustnicy (klapy gaszącej) z niej na dole wychodzi taka mosiężna rurka karbowana, ją sprawdz lubi pekać, następnie ona wchodzi do chłodnicy spalin, jak to by pękło gdzieś to by auto brało wodę, i z tego sprawdz połączenie z kolektorem wylotowym....
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości