Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dale20 napisał(a):Mam problem z drzwiami kierowcy. W drzwiach nie działa światełko, brzęczek. Po otwarciu drzwi nie zapala się światło w kabinie.We wszystkich pozostałych drzwiach jest wszystko ok. Jak zamykam auto z pilota to drzwi od kierowcy się zamykają i otwierają od razu. Pozostałe drzwi się zamykają. Czasami się zdarzy że drzwi się zamkną normalnie. Zamek był wymieniany już dwa razy i cały czas jest to samo.
Od jakiegoś czasu drzwi od strony kierowcy w ogóle już nie zamykają się.
futrzak napisał(a):cześć,jak z pilota nie można otworzyć drzwi kierowcy (inne se otwierają) to też wina lutów/ew mikrostyku? Albo może problem z czyms innym?Zamykanie z pilota działa na wszystkie drzwi.Otwieranie kluczykiem działa normalnie
_carlos- napisał(a):i sprawdzenie miernikiem przejsc na mikrostykach.
darq12 napisał(a):nie którzy tak mają że muszą kliknąć drugi raz aby otworzyć drzwi kierowcy.
Saint napisał(a):No więc trzeba się dobrać do zamka. Znając moje szczęście, to na pewno coś przy tym zepsuje.. ;D
darq12 napisał(a):Najlepiej uciąć kable od startego mikrostyku zaraz przy nim i zlutować z nóżkami nowego. Wtedy obejdzie się bez rozbierania zamka. Ale lepiej też sprawdzić zimne luty i mimo to rozebrać zamek.
miszel napisał(a):a ja mam pytanko czy cos ma wspólnego ten zamek w drzwiach z brzęczkiem od światełbo nie brzęczy mi jak np otworze drzwi a mam włączone światła
kamvip napisał(a):Wydaje mi się że u mnie problemem będą same mikrostyki, mam problem w 3 drzwiach i bagażniku ...
Można wymienić to bez rozbierania zamka tak ?
Nowy mikrostyk trzeba wtedy wkleić czy podejdzie bez problemu ?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość