Jak juz rozbierzesz 'coupling station' na podszybiu i znajdziesz odpowiednia kostke, to sam sobie rowziazesz zagadkeorganiser napisał(a):bardzo dziękuje za wyjaśnienie
a powiesz jeszcze dlaczego 1 średni i 3 małe a nie np 4 małe?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jak juz rozbierzesz 'coupling station' na podszybiu i znajdziesz odpowiednia kostke, to sam sobie rowziazesz zagadkeorganiser napisał(a):bardzo dziękuje za wyjaśnienie
a powiesz jeszcze dlaczego 1 średni i 3 małe a nie np 4 małe?
gdzie Ty to kupiłeś?robson1802 napisał(a):koszt to 52 zł za oryginalna manetka plus przewody
Manetka nr pinu * Czarna kostka w podszybiu nr pinu * Pin komputera
Pin 2 (Niebieski) * 1 – Zielony * T121/75
Pin 3 (CzerwonoŻółty) * 2 – Żółty * T121/57
Pin 4 (CzarnoŻółty) * 3 – Brązowy * T121/38
Pin 5 (Biały) * 9 – Biały * T121/76
Pin 6 (CzanoNiebieski)* +12
jesli masz troche zdolnosci manualnych to sam dasz raderadson93 napisał(a):Jest ktoś go ogarnie podlączenie tempomatu w auq z Podkarpacia ?
Axee napisał(a):czy w odczycie sterownika silnika jest G po EDC
R4 EDC G510SG M1.0
Może zbyt wiele nie pomogę, ale mimo wszystko obstawiam, że pomyliliście się przy podłączeniu w kostce komputera. Tam łatwo się pomylić przy liczeniu pinów. Mi to trochę wygląda jakbyś się do ABSu dopiął. I nawet kontrolka oleju głupieje. Chyba pozostaje sprawdzić pinologię po raz trzeciCynio napisał(a):Robiłem to z kumplem i sprawdzaliśmy wszystko dwa razy, ale nie jesteśmy na tyle doświadczeni żeby zdiagnozować problem.
[sebek] napisał(a): Bylem u znajomego uruchomić tempomat ale mówi że moduł komfortu nie ma takiej opcji jak tempomat. Czy to może być prawda?
Nie ma.[sebek] napisał(a):Czyli to nie ma nic wspólnego z modułem komfortu czy jak?
tak hamulec sprzęgło działa elegancko pokazuja sie 1 w miejscach odpowiednichadasbb napisał(a):I czy działa ładnie czujnik od sprzęgła i hamulca, bez tego też nie zaskoczy. Bez aktywacji tempomatu vagiem chyba nie pokazuje położenia przełączników na manetce, ale mogę się mylić
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość