pablobianco napisał(a):AdamekMMz napisał(a):u mnie m Mińsku 88zł. kosztowało wszystko
"u mnie"na Modlińskiej w Wawie ok 85-90zł wszystko
wymiana- szlug czasu na parkingu pod skodą
w Skoda Auto Wimar
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pablobianco napisał(a):AdamekMMz napisał(a):u mnie m Mińsku 88zł. kosztowało wszystko
"u mnie"na Modlińskiej w Wawie ok 85-90zł wszystko
wymiana- szlug czasu na parkingu pod skodą
Rai_pl napisał(a):a później można normalną już wycieraczkę wciskać ?!
Ale po co kombinować? Nowe pióro od Fabii kosztuje do 20 zł. Spokojnie na sezon wystarcza, więc po co kombinować z uniwersalnym "badziewiem".Rai_pl napisał(a):Coś Kręcicie PanowieInaczej Zapytam - Da się Kupić Ramie Takie żeby można było zakładać uniwersalną wycieraczkę
?! Czy Na To Ramie Od Skody Da się założyć uniwersalną wycieraczkę ?!
tatian napisał(a):Ale po co kombinować? Nowe pióro od Fabii kosztuje do 20 zł. Spokojnie na sezon wystarcza, więc po co kombinować z uniwersalnym "badziewiem".Rai_pl napisał(a):Coś Kręcicie PanowieInaczej Zapytam - Da się Kupić Ramie Takie żeby można było zakładać uniwersalną wycieraczkę
?! Czy Na To Ramie Od Skody Da się założyć uniwersalną wycieraczkę ?!
wgi napisał(a):Panowie a jak ściągnąć zaślepkę jeszcze z ori ramienia?
evotuning napisał(a):115 zł za komplet w Skodzie na Bielanach...
leoni napisał(a):jak trzasnę klapą to wycieraczka delikatnie opada na klapę
darekkor napisał(a):...
Przy okazji wyszło, że numer (często wystepujący na forach) 6Y6955704A jest do bani.
Prawidłowy numer:
[center]6Y9955704A[/center]
JEST TO RAMIĘ DO FABII KOMBI WRAZ Z PIÓREM. Całe 58 zł.
Nakładka na spryskiwacz potrzebna jest od hbka ponieważ ma on spryskiwacz tak jak Seat, a kombi ma go zupełnie w innym miejscu. O ile sie nie mylę w oklicy światła STOP.
siemi1 napisał(a):ok traged w takim razie nie ma z nakladka od HB w ramieniu od kombii ale chyba skusze sie na przeróbke tej nakladki od kombi zeby ladnie wygladalo.
siemi1 napisał(a):Rozumim, że powinna byc od kombi ale z zaslepka spryskiwacza od HB?
Marcin_SxA napisał(a):Chce założyć to ramię
http://allegro.pl/pioro-ramie-wycieracz ... 21732.html
Ale zakupu dokonam raczej w ASO Skody w Katowicach. Jakoś po przeczytaniu doświadczeń innych użytkowników z zamiennikami z allegro odechciało mi się... Po co płacić 2 razy.
A otwór na sprysk zrobię tak jak to LoozaQ opisał.
Wymienię to przy okazji naprawy obracającego się spryskiwacza.
Pozdro.
Ja kupiłem w Skoda Zabrze... jak się kupi odpowiednie elementy to nie trzeba nic kombinować bo ta zaślepka ma wycięte miejsce na sprysk... Jak kupiłem całość, czyli 3 elementy w Skodzie to tego samego dnia wymieniłem to w minutę, bez żadnego przerabiania... pasuje to plug&play. Mogę podać numery jeśli ktoś chce.
Marcin_SxA napisał(a):To ja na te numery jestem chętny
Mirczas napisał(a):ramie combi 6Y9955707A
pióro 6Y9955425
zaślepka 6Y9955435
rufu napisał(a):Mirczas napisał(a):ramie combi 6Y9955707A
pióro 6Y9955425
zaślepka 6Y9955435
Zaslepka to numer 6Y6955435.
Nie wiem skąd bierzecie te błędne numery.
siemi1 napisał(a):zaslepka kombi (uwaga nie ma otwoeru trzeb azrobi samemu): 6Y9 955 435 A
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości