Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
the_rahzel napisał(a):A ja wam sie panowie dziwie.Z tego co pisal Kamil90 to koszta wychodza 600zl,a za 550zl + oddanie swoich lamp lub kupno uzywanych na allegro np.z anglika(koszta od 50-150zl) mozna miec gotowe lampy od kolesia ze strony hidretrofit.Czekasz 3dni i masz i o nic sie nie martwisz tylko o przelozenie na auto.Na 600zl to was stac,a na ~700zl juz nie? Jesli nie to,to jest kpina ze kombinujecie z bixenonami a stowy nie macie...
Skrzydlaty napisał(a):ja wrzuciłem do siebie xenon i bi-xenon
na drogowym mam xenon (chwile trwa jak się rozgrzeje - ale szczerze mówiąc mało kiedy używam drogowychbo praktycznie nie są mi potrzebne
![]()
na mijania wrzuciłem Bi-xenon na ori soczewce z grupy vag-a
Porównując do daylinów - Sonar - jakie miałem - PRZEPAŚĆ![]()
Mam gdyby ktoś był chętny wkłady od Dayline - sonar z instalacją (diody)
efekt, sami oceńcie :
krysbi90 napisał(a):szybkie pytanko Panowie... jak podlaczyc przesłone w bixenonie??? czarny idzie pod mase,tak? a czerwony idzie na plus do drogowych,tak? bo nie chce czegos spierdzielić... a tak na marginesie jestem w trakcie przygotowywania soczewek(rzeźba,żeby zmieściły się w reflektor) pod montaż i wrzucamy na autko... zdam relacje jak to wyszło u mnie.
PS tragedii z tymi soczewkami HID z allegro nie ma...są dość porządnie zrobione jak na chińszczyzne...
Tak, mam dwie fotki soczewek porównując ORI do tej po modzie. Postaram się wszystko zmontować za tydzien i wrzuce swoje foty jak wyszło. Jeśli bedziesz chciał mogę podeśłać Ci te porównujące fotki soczewki PRZED i PO modzie.A masz fotki jakies co w tej soczewce sie wycina/wypala i powieksza ?
czy ktoś z Was miał styczność z takimi lampami i może coś powiedzieć o ich jakości ?
http://allegro.pl/seat-leon-toledo-99-0 ... 08525.html
krysbi90 napisał(a):PS tragedii z tymi soczewkami HID z allegro nie ma...są dość porządnie zrobione jak na chińszczyzne...
Skrzydlaty napisał(a):krysbi90 napisał(a):PS tragedii z tymi soczewkami HID z allegro nie ma...są dość porządnie zrobione jak na chińszczyzne...
Zobaczysz jak świecą wtedy napiszesz coś innego, przerabiałem temat więc wiem
Skrzydlaty napisał(a):
krysbi90 napisał(a):
PS tragedii z tymi soczewkami HID z allegro nie ma...są dość porządnie zrobione jak na chińszczyzne...
Zobaczysz jak świecą wtedy napiszesz coś innego , przerabiałem temat więc wiem
krysbi90 napisał(a):Panowie.... rozkleić reflektor w leonie nie uszkadzając go w żaden sposób graniczy z cudem... rozklejałem już kilka reflektorów ale w leonie użyli naprawdę meeega kleju... proponuje zakupić sobie reflektory z angola żeby nie tracić nerwów. Jeden reflektor rozklejałem 1.5godz.
Praktycznie co 15min musiałem wkładać reflektor na 2-4min do piekarnika bo inaczej nie da się jej rozkleić(piekarnik na 100stopni)
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości