TeddyBB napisał(a):I równo to wyszło, szczególnie z tyłu (od strony zegarów)?
Miałem dodać i dodaje zdjęcie z tyłu kierownicy po obszyciu

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
TeddyBB napisał(a):I równo to wyszło, szczególnie z tyłu (od strony zegarów)?
Kamil90 napisał(a):Czy jest jakaś różnica między kierownicą od wersji Stella a TS? Chodzi mi o dopasowanie poduszki. Po obszyciu u Pana Piotra chciałbym od razu zamienić poduszkę na tą od TSa.
mlynek napisał(a):Ja ostatnio zamieniałem zwykłą poduszkę na poduszkę z TSa. Pasowała P&P. Co do różnic o które pytasz - to nie wiem. Widziałem tylko, że niektóre kierownice od Cupry są fajnie wyprofilowane i płaskie u dołu, chyba, że to była kiera od innego auta?
kurex napisał(a):demontaż i montaż kierownicy 100 zł
Pavulon87 napisał(a):Odpięcie poduszki, wtyczki i odkręcenie jednej śruby za 100zł? To na prawdę powariowali. Przecież to 5min nieskomplikowanej roboty
bledow napisał(a):Byłem kiedyś w CTS Będzin i mieli właśnie kierę obszytą u nich wyglądała naprawdę super. Koszt takiego obszycia to ok 250 zł
transit_master napisał(a):Co Ty to masz w nawiewach?
transit_master napisał(a):Mam nadz. że live lepiej się komponuje z poduszką niż na zdjęciach.
wydaje sie grubsza bo ma czerwona nić, jakby byla czarna to by sie tak nie odznaczaloBry1ant napisał(a):Mega gruba wyszla ta kierownica.
Bo mam wykonaną identycznie praktycznie jak Twoja, lecz u mnie zrzucali starą skórę i dali nową, a u Ciebie może na nią naszyli nie wiem.
wydaje sie grubsza bo ma czerwona nić, jakby byla czarna to by sie tak nie odznaczalo
krzycho59 napisał(a):lubaszenka zapytaj tych z tego linka ->http://allegro.pl/obszywanie-kierownic-skora-firma-monex-tapicerstwo-i5789740607.html
Ja jestem umówiony na wysyłkę swojej (Sopot) do nich na poniedziałek.
Kontaktowałem się z nimi i zapytałem czy w cenie podanej na str zrobią wzór jaki i podeśle i... ok![]()
Co prawda sam demontuję kierę(żadna filozofia),info na temat demontażu znajdziesz np na forum,a na YT masz filmiki poglądowe.
-- czwartek, 3 grudnia 2015, 14:56 --
lubaszenka to efekt po obszyciu,tej firmy z linku wyżej:
Fotka robiona tel
To była skórzana kierownica czy zwykła ?
lippy nie zrobiles. zajebiscie to wyglada!pietrek86 napisał(a):Co do mieszka był już trochę zdziadziały ale z drugiej strony chcialem żeby ładnie zgrywało się wszystko. Za mieszek 30 zł płaciłem wydaje mi się że tragedi nie ma co do ceny bo byle jakiej jakści w tej cenie można kupić na allegro
pietrek86 napisał(a):Za mieszek 30 zł płaciłem wydaje mi się że tragedi nie ma co do ceny bo byle jakiej jakści w tej cenie można kupić na allegro
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości