Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mr Lucky 13 napisał(a):W jakim sensie jak stoją tylne kola ?
Szymono5759 napisał(a):Przesunięta belkatam są otwory na fasolkach i tam sie mogła przestawic
jedz na geometrie to ci przestawią
dreadlook napisał(a):Mr Lucky 13 napisał(a):W jakim sensie jak stoją tylne kola ?
Na geometrii
Dzinks napisał(a): da się to samemu zrobić możne?
Dzinks napisał(a):i jakie będą tego koszta,
Maniek871 napisał(a):lowtec żółte
Maniek871 napisał(a):kw fioletowe
Mr Lucky 13 napisał(a):Chodzi mi o temat poduszek i talerzyków od Polo 6N. Ma ktoś może zdjęcia, albo numery części?
Domyślam się, że zakup tylko w ASO ?
Mr Lucky 13 napisał(a):Przecież jest dokładkaDo szurania zderzakiem to mam jak stąd do tamtąd
markk napisał(a):Mam u siebie krótkie łączniki stabilizatorów od s3. Jaki gwint do tego kupić?
Mr Lucky 13 napisał(a):Skoro krótkie łączniki i stabi od s3 to po co zmieniać na długie łączniki ?
CzykuCzyk napisał(a):Mr Lucky 13 napisał(a):Skoro krótkie łączniki i stabi od s3 to po co zmieniać na długie łączniki ?
Chociażby po to, żeby być spokojnym, że się nic nie rozleci podczas jazdy po dziurawych, polskich drogach. Stabi s3 da się założyć na krótkich łącznikach, ale śruba mocująca łącznik do wahacha jest wygięta, naprężona i nie wkręca się prosto. Miałem u siebie i ori, dobre krótkie łączniki po miesiącu się rozleciały. Poza tym na długich łącznikach jest sztywniej i fajniej zawieszenie pracuje
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość