Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mario22 napisał(a):Całkowity koszt wyjdzie chyba ok 1000 zł ale niech ktoś wrzuci dokladne koszta.
grzybek napisał(a):mow co chcesz ale chinski HID to badziew chociaz go nie uzywałem i nie mam porownania
grzybek napisał(a):...Michelin jest najlepsza opona bo fajnie piszczy jak jest ciepło
grzybek napisał(a):...a jezdze Seatem bo nie stac mnie na Bentleya ale on nie jest przeciez chinski !
ColdMan napisał(a):Jest jeszcze jeden wielki minus , legalność jak szybko można za To dowód stracić czemu xenon w leonie nie może być legalny , szkoda wydać 1000 zł i pojeździć tydzień żeby pan z radiowozu powiedział że muszę to wyjąć
the_rahzel napisał(a):Poza tym zawsze mozesz powiedzidc ze to chinczyk,dlatego jest na soczewce a tskich nie brakuje...
Z tego co wiem tak nie musi być z OC. Zgodnie z Art. 363 § 1 KC:the_rahzel napisał(a):Oczywiscie ASO/ubezpieczyciel wyceni/przywroci ci auto do stanu z nr.VIN i tyle
Naprawienie szkody powinno nastąpić, według wyboru poszkodowanego, bądź przez przywrócenie stanu poprzedniego, bądź przez zapłatę odpowiedniej sumy pieniężnej. Jednakże gdyby przywrócenie stanu poprzedniego było niemożliwe albo gdyby pociągało za sobą dla zobowiązanego nadmierne trudności lub koszty, roszczenie poszkodowanego ogranicza się do świadczenia w pieniądzu.
erni11 napisał(a):Witam wszystkich. Te lampeczki nr. 74 to mojebędę założone pod koniec następnego tyg. w moim leonie
jędrek napisał(a):Ale taka poświata pada z dwóch lamp.Jest możliwe żeby dwie nowe przetwornice były padnięte.Np.za małe napięcie dają albo że oba palniki padają?
SpoON napisał(a):Przecież tam przyjdzie guma od hidów która wszystko idealnie zakryje i zabezpieczy...
jędrek napisał(a):Nie no az takiego efektu nie ma jest poświata czerwieni na drodze a najbardziej widać na śniegu
Wysłane z mojego GT-S5830
jędrek napisał(a):Używa używał może ktoś przetwornic do Hidów i w tym samym czasie używał radia CB?Czy miał zakłucenia?Kupiłem nowe przetwornice bo stare padły a na nich nie było zkłuceń w Cb
Wysłane z mojego GT-S5830
km7260 napisał(a):Bardzo parują? Bo na zdjęciu widać że zaparowane
Slavek24 napisał(a):martinezboss, a jak wygląda sprawa regulacji wysokości światła? Bo na fotkach strasznie wysoko świecą, no chyba ze mi się wydaje
Cubaza napisał(a):Możesz jeszcze wrzucić jak wyglądają te postojówki ?
kajohuta napisał(a):fajnie świecą ale ten który z przeciwka jedzie to ma założone okulary przeciw słoneczne
kajohuta napisał(a):fajnie świecą ale ten który z przeciwka jedzie to ma założone okulary przeciw słoneczne
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości