Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
niedzwiedz11 napisał(a): ale co z alarmem?jak go wtedy wyłączyć? z tego co wiem to nie wyłącza się on gdy otworzę bagażnik...
kalumet napisał(a):dlatego najlepszym wyjściem jest mieć co najmniej dwa piloty
erol napisał(a):...a jak wyglada sprawa z zaprogramowaniem oryginalnego pilota, który przestał otwierać centralny i nie jest to wina wyladowanej baterii, a nie można tego zrobić tak jak w instrukcji piszą, bo zamki w przednich drzwiach są już zaślepione
_Boras_ napisał(a):Myślę, że chodziło mu o coś odwrotnego. Chce wyciągnąć samą wkładkę, a zostawić na zewnątrz tak jakby dalej można było otwierać kluczykiem.
Sowa napisał(a):Ale jak wyciągniesz wkładkę zamka to odmykasz auto śrubokrętem w sekundę. Po to jest ta metalowa część (ta o numerze 1K4 839 167) żeby po wyjęciu wkładki zamka nie dało się auta otworzyć. Plastik jest tylko "ozdobą".
konstant napisał(a):Chyba nie czaisz bazy.
Sowa napisał(a):Aha, już wiem o co wam chodzi. Tak można ale właśnie to nie będzie dobrze wyglądać.
the_rahzel napisał(a):Można jeszcze zrobić jak ja i kupić na allegro całą klamkę z tą metalową wkładką pomalowaną już pod kolor auta... Tylko trzeba fartownie dobrać kolor...
Felype napisał(a):jest opcja zamaskowania tego takimi chromowanymi nakładkami
heniek napisał(a):Mozecie mi powiedziec czy mozna zamontowac wkladke i zaslepke od klamek PP, LT, PT? tak rozgladam sie na allegro i jest strasznie duzo od golfa IV, passata B5 itd do wyboru do koloru. Pytalem sie dzisiaj w Aso Seata, ceny oryginalow wkladka plus zaslepka do ok 80-90zl... do tego lakier 45zl - wychodzi spora sumka. W aso skody i vw ceny za komplet ok 40zl. Mysle nad kupnem jakiejs uzywanej pod kolor.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość