szukaj przodu TS-a z grillem (chyba że masz już bez

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
gajdar napisał(a):przyłączam się do prośby daniell,
gajdar napisał(a):leoTDI, póki co sie zarejstrowałem (nie bez problemów) i czekam na odblokowanie linka
kruszyna napisał(a):ja mam juz caly komplecik do zamiany,zderzaki,progi i wspomniana reklamowke czesci (jeszcze nigdy nie zaplacilem tak duzo za reklamowke plastikow). Czytam,ze jest problem z progami wiec bardzo bym prosil o wyslanie na meila tej instrukcji...
leoTDI,jezeli moge,to wysle Ci adres PW i bylbym bardzo wdzieczny...
4. Mozna. Tylko ze ktos pisal ze chory koszt tego chyba...
aird23 napisał(a):4. Czy można kupić zaślepki na śruby do zderzaka od TS'a? Jeżeli tak to jaki jest mniej więcej koszt tych zaślepek?
aird23 napisał(a):Mi chodzi o ty czy te dwie atrapy mają taki sam kształt i zaczepy, czy zwykła atrapa podejdzie do TS'aPytajnik
aird23 napisał(a):Odnośnie odpowiedzi na pytanie drugie, interesuje mnie jeszcze koszt takich nadkoli!!
loozik napisał(a):Czy macie może to jakoś na czarno machnięte, żeby tak się w oczy nie rzucało, czy może są dodatkowo jakieś elementy dodatkowo maskujące tą oczojebną konstrukcję?
aird23 napisał(a):Może ma ktoś zdjęcie poszerzenia do nadkoli od TS'a, ponieważ nigdy nie widziałem tej części a chciałbym ją zobaczyć!!
aird23 napisał(a):u góry ma listki a na dole plaster miodu
aird23 napisał(a):Czy przy zmianie zwykłego zderzaka na zderzak od TS'a będę musiał zmieniać prowadnice??
aird23 napisał(a):Ok. Czyli jedyne co mam kupić to prowadnice i poszerzenia nadkoli.
Mam nadzieje że to tyle z wydatków!!
denis212 napisał(a):witam, chlopaki jakimi srubami sobie poradiliscie przy zmianie na top sporta przodu bo tych co ostaly oryginalu to troche malo kurde i nie moge niczego dobrac, pozdro
belzi napisał(a):a do tego do zderzaka tylnego idza jeszcze jakies klipsy, ktorych ja niestety nie mialem.
belzi napisał(a):BTW widzielem, ze na Allegro wystawiles zderzaki
Gaspar napisał(a):belzi napisał/a:
BTW widzielem, ze na Allegro wystawiles zderzaki
eee, chyba mnie pomyliłeś z kimś
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość