Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leon_2003 napisał(a):A czy Porsche Cayenne lub jakaś S-Klasa nie oślepia ? Bądźmy poważni. Układa samopoziomowania, to tak się chyba nazywa, wg mnie nie spełnia roli na naszych dziurawych, nierównych drogach. Kierowcy jadący z naprzeciwka "luksusowymi" furami z dodatkowym ukł. samopoziomowania i tak oślepiają nas nierzadko ostro po oczach.
leon_2003 napisał(a):Tak, Świetnie. Ja nie oślepiam nikogo. Fakt, mam ustawioną pozycję obniżenia światła na II.
A czy Porsche Cayenne lub jakaś S-Klasa nie oślepia ? Bądźmy poważni. Układa samopoziomowania, to tak się chyba nazywa, wg mnie nie spełnia roli na naszych dziurawych, nierównych drogach. Kierowcy jadący z naprzeciwka "luksusowymi" furami z dodatkowym ukł. samopoziomowania i tak oślepiają nas nierzadko ostro po oczach.
leon_2003 napisał(a):Tak, Świetnie. Ja nie oślepiam nikogo. Fakt, mam ustawioną pozycję obniżenia światła na II.
A czy Porsche Cayenne lub jakaś S-Klasa nie oślepia ? Bądźmy poważni. Układa samopoziomowania, to tak się chyba nazywa, wg mnie nie spełnia roli na naszych dziurawych, nierównych drogach. Kierowcy jadący z naprzeciwka "luksusowymi" furami z dodatkowym ukł. samopoziomowania i tak oślepiają nas nierzadko ostro po oczach.
ja mam dayline sonara i ze spasowaniem fakt trzeba sie narobic ale wszystko pasuje idealnie... jak do tej pory nie parowały mi wogóle:) wiec moze miales jakiegos pechathe_rahzel napisał(a):Wierz mi wszystkie poza ORI to syf.Sam miałem takie od SONARA czy DEKANTE przez 2dni i powróciłem do ORI.(na szczęście udało mi się tamte oddać) Lampy są źle spasowane,parują i nie wiem jak teraz,ale w ten czas mimo soczewki na lampach pisało że nie wolno w nich używać żarówek typu H.I.D. A lampy kupowałem właśnie z tą myślą.Więc jak masz 1200-1500zł za ORI z soczewką z E46 czy Octavii czy Touareg-a to się nie zastanawiaj
PiterEL napisał(a):Skoro mowisz ze trzeba cos rzezbic w lampie to czy nie trzeba potem tego ustawiac na maszynie do swiatel ?
PiterEL napisał(a):a da sie podlaczyc to bez dlugich na soczewke aby dlugie oryginalne zostały ?
PiterEL napisał(a):Tylko samych soczewek Xenon nie widze na allegro... sa tylko bi-xenon.
Artmic77 napisał(a):zoltaibiza czytam wiem ze ma bi tylko co zrobić ze bym mial leprze światło pozostaje HID ale nie widze tego u siebie ewentualnie leprze żarówki np Philipsa
Artmic77 napisał(a):to ja mam pytanie posiadam takowe lampy http://aukcjewp.wp.pl/reflektory-nowe-s ... 19602.html i jak patrze na twoje zdjęcia to moje świecą dużo gorzej
Chyba ze ty masz żarniki bo u mnie sa H1 Osram nightbraker c
Martinus1985 napisał(a):No i raczej ta soczewka w zrobionej lampie jest lepszej jakości od tej lampy made in China.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości