Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Witam.
Zgubiłem pastylkę z oryginalnego kluczyka. Do dodania kluczyka do immo, wystarczy kupić nową pastylkę i zakodować vag-iem?
Jak tak, czy to ta pastylka?
http://www.autodiag.pl/in...mos-crypto-id48
ardi84 napisał(a):czytam posty i już sam nie wiem jak to jest z tymi kluczykami. Jeśli mam oryginał 433MHz to mogę kupić scyzoryk 434MHz? bo z tego co widzę jedni piszą, że tak inni nie...
Ohapara napisał(a):a ja mam nastęujący problem ze swoim kluczykiem... dziala kilka razy i przestaje dzialac :] przestaje sie tez zapalac dioda, dzieje sie tak po klku uzyciach pilotach... dodam , ze baterię wymienilem na nową. Pomaga mu jak otworze kluczyk poruszam plytka drukowaną/ baterią i na kilka razy dziala... elekronika pada w srodku? irytujace... :/
dokladnie juz nic nie pomaga... zabieram sie za temat kluczykaBart111 napisał(a): i pilot zaliczył zgon
dziekitkoczi napisał(a):Ohapara na Seat Racingu widziałem kluczyk do sprzedania.
Ohapara napisał(a):dziekitkoczi napisał(a):Ohapara na Seat Racingu widziałem kluczyk do sprzedania.za info, sprawdze jak tylko dostane linki aktywacyjne do forum, bo nie jestem tam uzytkownikiem... na szczescie mam leonka z 2002r wiec nie powinno byc problemow z kluczykiem
pastylka siedzi mocno, pilot padnięty...dioda nie pali, drzwi sie nie otwieraja z pilota ... wiec szukam nowego:)tkoczi napisał(a):czy ta "pastylka
Jak nie posiadamy Vaga,to starym kluczykiem włączamy zapłon,wychodzimy z auta i zamykamy drzwi.Scyzoryk wkładamy do zamka drzwi i zamykamy.Trzymając przekręcony w strone zamknięcia kluczyk naciskamy przycisk zamykania DWA RAZY. GOTOWE!
, ale przestal juz dzialac(wymiana na taki http://allegro.pl/nowy-scyzoryk-pilot-v ... 23321.html + programowanie 130zl) , moje autko tez z 2002 r , pzdrqcz napisał(a):HELLA 433 Mhz 5fa 007 680
qcz napisał(a):Witam jakiś czas temu padł mi pilot od zamka centralnego, mianowicie coś mi w nim nie łaczyło, trwało to ponad 2 msc-e.
Kilka dni temu zebrałem się by kupić identyczny kluczyk z identycznymi parametrami. Kupiłem, lecz nie chce się zaprogramować. Próbowałem tej metody:
- Kod: Zaznacz cały
Jak nie posiadamy Vaga,to starym kluczykiem włączamy zapłon,wychodzimy z auta i zamykamy drzwi.Scyzoryk wkładamy do zamka drzwi i zamykamy.Trzymając przekręcony w strone zamknięcia kluczyk naciskamy przycisk zamykania DWA RAZY. GOTOWE!
Metoda ta nie daje rezultatów. Ponadto na swoim kluczyku mam logo seata, na tym kupnym Vw . Czy ma szanse to działać?; d
Dane pilota HELLA 433 Mhz 5fa 007 680
730 950-000
Adam07 napisał(a):Ktoś może się orientuje gdzie można zakupić nowe jajko? Na allegro od dłuższego czasu nie widać.
Tracer2 napisał(a):Tak, te groty są lipne. Weż z punktu.
Tracer2 napisał(a):Tak, te groty są lipne. Weż z punktu.
hydro napisał(a):Witam podpinam sie pod ten temat gdyż nie chce bałaganić:). Moje pytanie jest takie czy w servisie seata mogą zrobić mi kluczyk scyzoryk bo obecnie posiada zwykły klucz z wbudowanym pilotem 2 przyciskowy( jajko) a chciał bym scyzoryk ( leon 2004r). Słyszałem cos ze jest to możliwe po okazaniu vin ale nie wiem czy to prawda.
greg81 napisał(a):Trochę drogo wyszło![]()
Przecież scyzoryk z trzema przyciskami (oryginał) można dostać na allegro za ok. 180zł.
Docięcie grotu 40zł (u mnie tyle było), a zaprogramować można samemu
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość