Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Stunter napisał(a):Zrobione, kilka sekund robotyKabel od Viakena za 20zł sobie poradził. Szkoda że trzeba trzymać cały czas żeby domknąć, przy od suwaniu to jest dobre bo można uchylić lekko ale przy zamykaniu w sumie bez sensu
Tak mniej wiecej z jakiej okolicy jestes?daro1125 napisał(a):Jesli ktos jest z okolic stalowej woli to moge pomoc w sprawie szyb,ryglowania po starcie itp.aha,modol 1J0 959 799 AH tez zrobie bo mam taki u siebie
rodzyn889 napisał(a):CZESKI PROGRAM KABEL VAG I HULArEJESTROWAC NALEŻY NA GMAILU.
Niestety Polski VAG 4,9 nie działałączy się tylko z modułem komfortu, a chciałem sobie ryglowanie zrobić i lipa
cinek2004 napisał(a):Jutro jestem wolny między 12 - 17, mogę uruchomić szyby na Bemowie.
dreadlook napisał(a):Niech ktoś napisze, kto robił to tym kabelkiem i z jakim modułem to będzie działać.
kynio162 napisał(a):Ja zrobiłem domykanie oraz otwieranie szyb z pilota ale u mnie po zamknięciu/otwarciu auta trzeba jeszcze raz nacisnąć przycisk i przytrzymaća z początku też myślałem że nie działa
rafaello0016 napisał(a):a jesli mam ze jesli wsadze kluczyk do zamka i przekrece,przytrzymam to sie zamykaja to moge uruchomic zeby z pilota sie domykaly jak przytrzymam przycisk?
Vag-com em odczytaszrafaello0016 napisał(a):a gdzie to mozna zobaczyc ?
Maras2003 napisał(a):W vag-com też dołożysz.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość