kurex napisał(a):Mam pełną wersję Vaga, kabel od Viakena, ale nim chyba za dużo nie zdziałam - jeżeli chodzi o dołożenie tej opcji. ?
Dokładnie ten sam kabel mam i do tego czeski programik. W kilku samochodach poszło bez problemu
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kurex napisał(a):Mam pełną wersję Vaga, kabel od Viakena, ale nim chyba za dużo nie zdziałam - jeżeli chodzi o dołożenie tej opcji. ?
Maras2003 napisał(a):Uwaga - zależy od wersji modułu komfortu !
bledow napisał(a):Który masz rok swojego auta ?
cinek2004 napisał(a):Jakim cudem?
Omega napisał(a):kurex, Może pomoże opisane dokładnie z fotkami http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=250965
Maras2003 napisał(a):cinek2004 napisał(a):Jakim cudem?
W tej chwili Ci nie określę - ale widziałem taką opcję w kodowaniu modułu komfortu. Łącznie z kierunkowskazami itd. Gdzieś był opis ze screenami jak to zrobić nie-czeskim programem.
Czeski program nie działa z wszystkimi modułami. Przez kabelek to dołożysz, ale jedynie z wersją kabla pod COM i przez DOSa zabawa.Maras2003 napisał(a):W tej chwili Ci nie określę - ale widziałem taką opcję w kodowaniu modułu komfortu. Łącznie z kierunkowskazami itd. Gdzieś był opis ze screenami jak to zrobić nie-czeskim programem.
No niestety to już się nie uda, musisz dołożyć dodatkowy moduł lub alarm z taką funkcją.kurex napisał(a):Czyli opcji że po zamknięciu samochodu samoczynnie się szyby zamykają nie dołożę tak łatwo, jak to było w przypadku otwierania/zamykania szyb z pilota. ?
Nie mam takiego podglądumarkus312 napisał(a):Kabel pewnie OK, wejdź w menadżera urządzeń w Windows i sprawdź na którym porcie widzi Twój interface, w programie ustaw tak samo i będzie OK
kamyl__1992 napisał(a):czy długie kodowanie jest zależne od typu modułu komfortu
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość