Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ufo22222 napisał(a):byłem u gościa który dorabia kluczyki i pytałem czy mi dorobi klucz powiedział że klucz tak bez pilota cena 200 złotych nie za dużo?
jak wyczytałem w temacie muszę kupić pilot z częstotliwością 434MHz i znalazłem parę sztuk na alledrogo
i jeszcze mam pytanie czy da radę kupić tą pastylkę pustą? i czy da się ją samemu zaprogramować?
krzycho59 napisał(a):Witam,
ogo2103 -->czytałeś tutaj -->http://www.vag-com.pl/index.php?mod=site&id=6 ?
A jak wygląda sprawa z transponderem?
glibo napisał(a):panowie,a jak z pamieci modulu komfortu usunac zapisane kluczyki?
modul komfortu: 1C0 959 799 F , Komponent i/lub wersja: 9V Komfortgerát HLO 0003
ogo2103 napisał(a):koglibo napisał(a):panowie,a jak z pamieci modulu komfortu usunac zapisane kluczyki?
modul komfortu: 1C0 959 799 F , Komponent i/lub wersja: 9V Komfortgerát HLO 0003
kodując "ręcznie" zapisujesz nowy klucz w miejsce starego - jeśli po zamknięciu drzwi wciśniesz 1 raz guzik na kluczyku to zapisuje na miejscu pierwszego kluczyka, jeśli naciśniesz 2 razy to będziesz miał zastąpiony lub zapisany kolejny klucz, itd.
Jak tak kodowałem, po kablu da się sprawdzić ile masz w sumie kluczy zapisanych i pewnie wykasować też się da ale u mnie to nie działało.
Kris1988 napisał(a):Mnie ostatnio udało sie kupic obudowe ORI scyzoryk VW za 30 zl ( 3 - przyciskowy ) za 62 zl kupilem stary scyzoryk 433 Mhz ( tez 3 przyciskowy) przemienilem wnetrze i znaczek do nowej obudowy dorobilem grot ( 40 zl) i zaprogramowałem. wszystko dziala , nawet otwieranie bagażnika. stary pilot był 2 przyciskowy jak kupowalem auto
emzee napisał(a):Ja rowniez poszukuje kogos kto by dorobil kluczyk do leona z 2005r
x2[gypsymh] napisał(a):Witam Panowie
grot docięty. Chwila zabawy z vagiem i pilocik śmiga jak z fabryki. Satysfakcja bez cennaWszystko robione z kompa.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość