Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jędrek napisał(a):na chwile obecna w CS w Lodzi jest przemeblowanie.Nie wiedzialem ze nie ma hamowni.Tak prawde mowiac w CS tez nie ma hamowni tyle ze jedziesz na nia w inne miejsce tam jest MAHA na ul.Srebrzystej
83Dario napisał(a):daj spokój sobie z goodhopem nawet nie mają hamowni obicążeniowej więc wyjdą ci cuda na wykresie
83Dario napisał(a):daj spokój sobie z goodhopem nawet nie mają hamowni obicążeniowej więc wyjdą ci cuda na wykresie
jędrek napisał(a):okolice kalisza masz goodhopa
Albo BRK Tuning w Inowroclawiu.Ohapara napisał(a):mihhu napisał(a):U kogo robić program w okolicach Bydgoszczy?
TUNE UP w Gdańsku
mati12345 napisał(a):Panowie a silnik AHF nadaje się do chipowania? 140KM i 290 Nm ? będzie jeździć czy zacznie sie sypać?
mihhu napisał(a):A jak z cenami?
zloman napisał(a):Znacie może jakąś dobrą firmę która by mi zainfekowała mojego leona w Warszawie bądź okolicach sprawdzona i w miarę niedrogo
zloman napisał(a):Znacie może jakąś dobrą firmę która by mi zainfekowała mojego leona w Warszawie bądź okolicach sprawdzona i w miarę niedrogo
transit_master napisał(a):W ALH jest wydajniejsza pompa. Po sofcie oraz zmianie wtrysków przykładowo na 216 przy zdrowej motorowni 150+w 110 może się to nie udać
transit_master napisał(a):Chcesz u nich zrobić czy po prostu nabijasz post?
transit_master napisał(a):dokładnie tak jak piszesz.florek napisał(a):nie mam co robić tylko nabijać posty
EOT
Klikoś napisał(a):Co robiłeś w MR? Mechanikę czy samo strojenie?
W takim razie nie dziwie sie, żeflorek napisał(a):Mechanikę
Nie wiem dokładnie jaki jest teraz układ MR - R performance. Natomiast zadzwoń do Witka to się dowiesz ile za soft w Rperf.florek napisał(a):straciłem zaufanie do MR-MOTORS
IroN_87 napisał(a):Może CompSport ;P
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości