Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
A nie mówiłem, że tak będzieMartinus1985 napisał(a):Ja dziś wyciąłem katalizator i jestem mega zadowolony. Lepiej się wkręca. I z dołu bardziej się zbiera.
Wydaję mi się jednak, że to tylko efekt placebo. Ale obym się mylił. Ja różnicy nie zauważyłem poza zapachem spalin przy cofaniuMartinus1985 napisał(a):Ja dziś wyciąłem katalizator i jestem mega zadowolony. Lepiej się wkręca. I z dołu bardziej się zbiera.
Ale zupełnie inny efekt jest w ARL a inny w ASVnikos172 napisał(a): Ja różnicy nie zauważyłem poza zapachem spalin przy cofaniu
piter557 napisał(a):nikt się nie czepia
piter557 napisał(a):Jeździ po ulicach setki aut sprzed 30 lat typu Autosan
bledow napisał(a):kurex, żadnej strumienicy do TDI bo podobno źle to działa na turbinę
kurex napisał(a):Przedstawi mi ktoś konkretne plusy i minusy wycięcia kata. ?
kurex napisał(a):Może jednak jeszcze poczekam... jakby było +40 do lansu to bym leciał, tak to się nie opłaca.
A co mi powiesz na temat strumienicy ?, lepiej tą jakąś przelotówke dać. ?
Negatywnie strumienica wpływa na turbinę. ?
Kamil90 napisał(a):Osobiście jestem lżejszy o katalizator i polecam.
Kamil90 napisał(a):Na przeglądzie nie masz kłopotu bo w dieslu nie sprawdzają składu spalin.
kurex napisał(a):Kamil90 napisał(a):Na przeglądzie nie masz kłopotu bo w dieslu nie sprawdzają składu spalin.
Tak tak wiem - ale jakąś przelotówkę trzeba by było dać, zamiast tego.
Boję się że jak oddam do serwisu (niedaleko mnie jest z tłumikami), żeby mi nie urżnęli trochę kata dla siebie.
A koszt.?
kurex napisał(a):Kamil90 napisał(a):Na przeglądzie nie masz kłopotu bo w dieslu nie sprawdzają składu spalin.
Tak tak wiem - ale jakąś przelotówkę trzeba by było dać, zamiast tego.
Boję się że jak oddam do serwisu (niedaleko mnie jest z tłumikami), żeby mi nie urżnęli trochę kata dla siebie.
A koszt.?
transit_master napisał(a):Sprawdzałeś numery swojego, że jesteś pewny wysokiej ceny za sprzedaż?
kurex napisał(a):transit_master napisał(a):Sprawdzałeś numery swojego, że jesteś pewny wysokiej ceny za sprzedaż?
Gdzie te numery znajdę żeby wiedzieć ile jest wart. ?
transit_master napisał(a):Sprawdzałeś numery swojego, że jesteś pewny wysokiej ceny za sprzedaż?
arrival napisał(a):transit_master napisał(a):Sprawdzałeś numery swojego, że jesteś pewny wysokiej ceny za sprzedaż?
Sprawdzałem - jest DD, więc swoją wartość ma
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości