http://www.tuning.olsztyn.pl/oferta-v-tech-rts
szkoda że ceny są zabójcze

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Mateo napisał(a):Panowie wiecie może coś o Witku z Rperformance dawne MR-motors. Dzwonie do niego już od dwóch tyg i albo nie odbiera albo ma wyłączony telefon. Na urlopie jest czy co?
Skulek napisał(a):Mateo napisał(a):Panowie wiecie może coś o Witku z Rperformance dawne MR-motors. Dzwonie do niego już od dwóch tyg i albo nie odbiera albo ma wyłączony telefon. Na urlopie jest czy co?
Wal do Tune-Up teraz jest piękna droga ;D
Chlopaki juz sie odbudowali, wszystko działa , hamownia pracuje pełną parąMateo napisał(a):A co właśnie słychać w Tune-up? Odbudowali się już po pożarze mają hamownie? I jak oni ogarniają turbo benzyny bo wiem że z dieslami to radzą sobie dobrze.
wilq napisał(a):Koledzy czy Leonka 1.6 benzynke tez da sie "doładowac"
wilq napisał(a):Koledzy czy Leonka 1.6 benzynke tez da sie "doładowac"
ardi84 napisał(a):zmienić mechanika
ardi84 napisał(a):że mam wirusa ondzisiaj nie mógł odkręcić głowic
ardi84 napisał(a):muszę wirusa zdjąć bo zapiekły się szpilki głowicy od zwiększonego ciśnienia w silniku...
jak masz seryjny dwumas i sprzeglo, to wysra się szybkoAikon123 napisał(a):A Ja w swoim AHF mam 140KM i 348Nm
adrian2901 napisał(a):Witajcie! Myślę nad wirusem do mojego Toledo 1.9TDi AHF 110KM. Chciałem zapytać czy modyfikacja na 135/140KM potrzebuje jakiś innych zmian typu turbina lub coś innego? Czy program spełni rolę i nic innego nie muszę modyfikować? I jaki warsztat polecacie tak do 150km w jedną stronę od Rzeszowa? Mogą być także okolice krakowa.
Ohapara napisał(a):jak masz seryjny dwumas i sprzeglo, to wysra się szybkoAikon123 napisał(a):A Ja w swoim AHF mam 140KM i 348Nm
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości