Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sebastianss1 napisał(a):wszystko zależy jakich firm dasz i gdzie kupisz . Np jak dzownilem do intercars to ten zestaw co mam chcieli 950 zl a gdzie indziej wyrwałem na allegro za 560zl .Podstawa skąd i na jakich czesciach robisz .no i robocizna to czy sam czy ktoś bo tak wolaja od 300-nawet 450 zl .
dreadlook napisał(a):sebastianss1 napisał(a):wszystko zależy jakich firm dasz i gdzie kupisz . Np jak dzownilem do intercars to ten zestaw co mam chcieli 950 zl a gdzie indziej wyrwałem na allegro za 560zl .Podstawa skąd i na jakich czesciach robisz .no i robocizna to czy sam czy ktoś bo tak wolaja od 300-nawet 450 zl .
Bajki piszesz, oj bajki.. sam siebie oszukujesz, że to te same części
dovii napisał(a):dreadlook napisał(a):sebastianss1 napisał(a):wszystko zależy jakich firm dasz i gdzie kupisz . Np jak dzownilem do intercars to ten zestaw co mam chcieli 950 zl a gdzie indziej wyrwałem na allegro za 560zl .Podstawa skąd i na jakich czesciach robisz .no i robocizna to czy sam czy ktoś bo tak wolaja od 300-nawet 450 zl .
Dokładnie. W intercarsie masz przede wszystkim części oryginalne. Nie jak te odrzuty produkcyjne na allegro.
nie ktorzy maja znizki i to duze w ic wiec dla jednej osoby bedzie kosztowal 900 a dla innej 600dovii napisał(a):Dokładnie. W intercarsie masz przede wszystkim części oryginalne. Nie jak te odrzuty produkcyjne na allegro.
dreadlook napisał(a):sebastianss1 napisał(a):wszystko zależy jakich firm dasz i gdzie kupisz . Np jak dzownilem do intercars to ten zestaw co mam chcieli 950 zl a gdzie indziej wyrwałem na allegro za 560zl .Podstawa skąd i na jakich czesciach robisz .no i robocizna to czy sam czy ktoś bo tak wolaja od 300-nawet 450 zl .
kunio napisał(a):Witam. Nie doszukałem się w całym rozległym temacie ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże jestem świeżym posiadaczem seata 1.4 16v 86KM 2007r. i chce w nim wymienić kompletny rozrząd + pompa wody najlepiej na najlepszych częściach (górna półka) może oryginał. Bardzo proszę o doradzenie jakie części jakiej firmy itp.
Pozdrawiam
kolin napisał(a):Ja mam -1,1 skacze do -1,7 Auto jest w tej opcji najbardziej dynamiczne, ja sobie logowałem auto i ustawiałem synchro, auto mam po programie.
Każdy zawsze ustawia na 0
tyle to wiemMaras2003 napisał(a):motyka8, ewentualnie możesz w "Nastawach podstawowych" zerknąć na kąt wtrysku
kolin napisał(a):Ja mam -1,1 skacze do -1,7 Auto jest w tej opcji najbardziej dynamiczne, ja sobie logowałem auto i ustawiałem synchro, auto mam po programie.
Każdy zawsze ustawia na 0
miszel napisał(a):Witam. muszę kupic rozrzad do arl-a. i tak sie zastanawiam nad tym http://allegro.pl/rozrzad-pompa-seat-le ... 68751.html czy to dobry wyborczy szukac czegos innego
Do ASV wchodzi 4litry i ani kropli wiecejkurex napisał(a):Powiedzcie mi bo będę oczywiście olej zmieniał...
ile rzeczywiście oleju wchodzi do 1.9 ASV. ?
4,5l i jest git. ?
Aby zalać nowy filtr paliwa - ile trzeba do niego wlać ropy.?
jędrek napisał(a):To chyba nie zlewasz oleju do końca bo wchodzi 4,3-4,5 litra do ASV
QQmonzter napisał(a):Do filtra paliwa wchodzi gdzieś ze 300ml, dokładnie nie mierzyłem ale pół litra ropy w butelce wystarczy z zapasem.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości