Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ekcaj88 napisał(a):"Witam piszę z forum http://www.leonclub.pl chciałbym się zapytać o
szacowaną cenę chiptuningu jak narazie dla 4-5 użytkowników. Kiedyś
na forum umawiali się z państwem na chiptuning grupowy i uzyskali
całkiem dogodne ceny za profesjonalną jakość usługi.
Samochody to:
1. Seat Leon II 2006r. 1.9 TDi 105km
2. Seat Leon II 2.0 BDK DSG
3. Seat Leon I ASV 1.9
4. Seat Toledo 2002r. 1.9 TDi 110km
Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam ekcaj88.
Witam
Za te auta po 800zł od sztuki z pomiarami na hamowni i diagnostyką
ustalajcie termin i robimy"
Więc panowie proszę o terminy byle jak najszybsze sądzę, że cena jak za usługę bardzo zadowalająca
Aeki86 napisał(a):Cena dobra myślałem ,że dużo więcej powiedzą
tenroh napisał(a):Aeki86 napisał(a):Cena dobra myślałem ,że dużo więcej powiedzą
To jest standardowa cena u Mastersa.Nie otrzymaliście żadnej zniżki.
KiLLPiT napisał(a):z tego co sie orientuje to zadnej znizki nie dali...
ekcaj88 napisał(a):To nie wiem panowie jak chcecie bylem dzisiaj u mastersów umowilem sie na jutro na 9 rano i kazali mi podać blaszki (numery rejestracyjne) osob ktore wchodza w sklad do grupowego bo jak to jeden z nich powiedzial każdy może sobie przyjść i powiedzieć ze z forum jest itd ...
Wiec czekam na pw
Ps. no nie wime czy to sa takie normalne wyjsciowe ceny
QQmonzter napisał(a):Głównie to chodzi mi o to jak sprawa wygląda cenowo. Czy kasują normalnie jak za nowy program czy jest cos taniej. Jesli cena jest jak za zwykly program od 0 to wtedy można wybrać czy nie jechac gdzies indziej.
fafik1000 napisał(a):czy jest jakis sens wrzucenia samych wtryskow 216 przed programem w asv?
adam1.9TDI napisał(a):fafik1000 napisał(a):czy jest jakis sens wrzucenia samych wtryskow 216 przed programem w asv?
jasne ze jest, lepiej miec wieksza "dziure" ktora leje na lajcie niz wyciagac max z 0.205mm
adam1.9TDI napisał(a):fafik1000, tak,bedzie nieco wiecej niz na 0.205 ale turbo i pompa beda zapewne wysterowane na max zeby wykorzystac potencjal 0.216
Ohapara napisał(a):adam1.9TDI napisał(a):fafik1000, tak,bedzie nieco wiecej niz na 0.205 ale turbo i pompa beda zapewne wysterowane na max zeby wykorzystac potencjal 0.216
najwiekszym ograniczeniem bedzie turbo, pompa da rade do ~ 170KM , jesli planujesz dalsze modyfikacje to laduje wieksze wtryski, jesli nie odpusc
Jarol napisał(a):1200zł za program na sterowniku EDC15 to według mnie bardzo dużo.
Kamil1994 napisał(a):Witam,
Mam Leona ASV, wszystko oryginalnie, dwumas chodzi póki co jak nowy.
Czy jest sens robić chiptuning nie planując wymiany sprzęgła?
Jaką moc i moment można osiągnąć, żeby nie zabić szybko dwumasy?
Polecacie kogoś z Warszawy?
pawelg441 napisał(a):Witam, mam Leona 1 po lifcie z końca roku 2004, silnik 1.9 TDI ASV 110KM przebieg 184tys, silnik pracuje idealnie, nie kopci, turbo ciągnie bardzo dobrze i cały czas, nic nie szarpie itd. warto zrobić chip tuning na 141KM ? i 305NM ? http://fabryka-mocy.com.pl/przyrosty-mocy/seat/ nie przyśpieszy to zużycia turbiny, dwumasy i sprzęgła ? a jak ze spalaniem ?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości