Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):mikan, Unitronic, Compsport, Diagtronik i Master/s tam dzwon i sie umawiaj - w 2 pierwszych firmach mamy znizki.
Pozdro
Nie polecamy ich dlatego ze mamy zniżki tylko dlatego, ze to naprawde sa najlepsze firmy na rynku jesli chodzi o TDimikan napisał(a):ze macie tam znizki to je polecacie, dogadaliscie sie itd - wiadoma sprawa,ja chce ty6lko za niewielkie pieniadze ( a niewiele zarabiam ) podkrecic mojego leosia i tak zeby to troche wytrzymalo i nie padla mechanika,niewielki koszt, malutki ( 20 koni ) przyrost mocy
mikan napisał(a):ja chce ty6lko za niewielkie pieniadze ( a niewiele zarabiam ) podkrecic mojego leosia i tak zeby to troche wytrzymalo i nie padla mechanika,niewielki koszt, malutki ( 20 koni ) przyrost mocy
Dziekimm.max napisał(a):nikt tu Ci nie będzie na siłę ich polecał tylko raczej userzy tego forum pomagają sobie a mówienie o tym "że macie zniżki to je polecacie, dogadaliście się itp" obraża nas, którzy chcą Ci coś polecić z czystym sumieniem a nie wcisnąć kit na siłę.
mikan napisał(a):,poprostu tyle jest teraz tych firm, jakis boxow chipow itd ze sie glubie,chcialem zasiegnac rady,myslalem ze pogrzebanie troche w kompie mniej mnie wyniesie, ale widze wiedza kosztuje
Tak jakies 90 km ale ja juz powiedziałem wszystko w temacie - zrobienie softa powinno pomoc na wysokość spalania ale b. wazny jest tez styl jazdy i wyobraznia kierowcy.oczkolek napisał(a):O widzę kolega Mikan z moich rodzinnych stron pochodzi.
A tak wracając do tematu to posłuchałbym rad Tonnego (i nie jest to żadna wazelina).
Przecież jeżeli się nie mylę to mieszkacie nie daleko siebie.
qxp napisał(a):mikan,
jak czytam twój tekst to coś mi nie pasuje. pytasz o zmiany leona 130 KM za małe pieniadze bo mało zarabiasz. taki leon nie jest tani
Btw. Nie wiem czy zauważyliście ale właściciel czarnego leona opuścił szeregi SRTW, obraził się na nas
Znajac zycie to w jego mniemaniu nie dorastacie mu do piet - predzej czy pozniej bylo to do przewidzenia.Asgaard napisał(a):Btw. Nie wiem czy zauważyliście ale właściciel czarnego leona opuścił szeregi SRTW, obraził się na nas
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości