Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Arek84 napisał(a):1- lusterka - czy będą pasować z golfa?
Arek84 napisał(a):2- gładkie "trójkąty" zamiast tych z dźwigniami do regulacji
Arek84 napisał(a):3- wiązka elektryczna
Arek84 napisał(a):4- przełącznik ustawiania lusterek w boczku drzwi
Arek84 napisał(a):Moduł komfortu może zostać stary ?
Arek84 napisał(a):A trójkąty w prawych lusterkach wąskich i pełnowymiarowych są takie same ?
Arek84 napisał(a):Czyli same lusterka mogą być z anglika ?
a elektrycznie składane są na sztywno i się połamią.
Kozak napisał(a):2. ile razy w tygodniu się zderzasz lusterkamibo ja przez 15 lat ani raz
Kozak napisał(a):1. co Ty gadasz![]()
kamel napisał(a):Pojeździj kolego trochę po W-wie
kamel napisał(a):w MK4 lakierowałem obudowy lusterek po 2 razy każdą
kamil-leon napisał(a):Jakoś jeżdżę i nigdy lusterkami się nie zderzyłem, no ale jak widać nie każdy jeździ tak samo, jedni nie mają z tym problemu, a inni tak jak Ty...
kamel napisał(a):(...) ściągasz zawleczkę trzymającą sprężynę na łamaniu lusterka. (...)
Tracer2 napisał(a):Szukam schematu lusterka elektrycznego , składanego "łezki",
lub całego schematu wiązki podłączającej takie lusterko.
bledow napisał(a):Więc tak moduł komfortu mam 1J0 959 799 S i silniki szyb w drzwiach: kierowcy 1J1 959 801 C i pasażera 1J1 959 802 D i niech mnie ktoś poratuje czemu te pierońskie lusterka nie chcą chodzić![]()
Paweł ASV napisał(a):Panowie odgrzeje kotleta, czy ktoś w końcu wymienił u siebie zwykłe lusterka manualne na elektryczne?
1. Jakie są potrzebne części , oprócz lusterek oczywiście?
2. Jakie zmiany w instalacji?
Jak się za to zabrać krok po kroku, chciałbym taki myk zrobić u siebie i dodatkowo dołożyć automatyczne składanie lusterek ale to już jest w miarę czytelnie opisane więc jak zamontuję elektryczne sterowane to ze składaniem powinienem sobie poradzić![]()
Serdeczne dzięki za wszelkie info!!!
I proszę się nie irytować moimi prośbami, krótko mam Leona i dopiero zaczynam go modzić a mam tego w planach sporo jak czytam to forum![]()
Lechu1777 napisał(a):Witam,
Czy mogę kupić lusterko elektryczne do Leona z manualnymi lusterkami i je ustawić bez swapa? Tzn. czy elektryczne może być nieelektryczne tzn. czy da się je podpiąć pod manualną gałkę lub czy da się je raz ręcznie przy instalacji ustawić i zostawić? Ewentualnie czy ktoś orientuje się ile kosztuje pomalowanie lusterka o innym kolorze?
Pozdrawiam
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości