Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
joker66 napisał(a):1-zderzaków
joker66 napisał(a):2-drzwi
Kozak napisał(a):w sklepach z art lakierniczymi można kupić specjalne krążki do usuwania starej taśmy
Rado1.6 napisał(a):zastanawiam sie jak moj czerony by wygladal gdyby mu pomalowac te listewki
lasotek napisał(a):Witam koledzy, odświeżam troszkę kotleta... Ale miałem niedawno kolizję i musiałem wymienić przednie drzwi, kupiłem używane na allegro z rocznika 2003 i zauważyłem ku mojemu zdziwieniu że listwa boczna na drzwiach jest węższa niż te które ja miałem w swoim leo 2001 i wyglądają o niebo lepiej.
I tu moje pytanie wie ktoś może jaki jest numer tych listew do leona 1M, żeby w ASO je zamówić i jaka może być cena?
Pozdrawiam
lasotek napisał(a):Witam koledzy, odświeżam troszkę kotleta... Ale miałem niedawno kolizję i musiałem wymienić przednie drzwi, kupiłem używane na allegro z rocznika 2003 i zauważyłem ku mojemu zdziwieniu że listwa boczna na drzwiach jest węższa niż te które ja miałem w swoim leo 2001 i wyglądają o niebo lepiej.
I tu moje pytanie wie ktoś może jaki jest numer tych listew do leona 1M, żeby w ASO je zamówić i jaka może być cena?
Pozdrawiam
konstant napisał(a):lasotek napisał(a):Witam koledzy, odświeżam troszkę kotleta... Ale miałem niedawno kolizję i musiałem wymienić przednie drzwi, kupiłem używane na allegro z rocznika 2003 i zauważyłem ku mojemu zdziwieniu że listwa boczna na drzwiach jest węższa niż te które ja miałem w swoim leo 2001 i wyglądają o niebo lepiej.
Pozdrawiam
Pierwsze slysze, zeby listwy roznily sie gruboscia.
Moze te drzwi z anglika sa np? (Bo tam Leony troche sie roznily).
Az specjalnie looknalem na allegro i na pewno szerokosc listwy nie jest uzalezniona od rocznika.
paulinka-gda napisał(a):Kolego = Koleżankohe he
lasotek napisał(a):paulinka-gda napisał(a):Kolego = Koleżankohe he
Przepraszam i zwracam honor, Koleżanko. Z przyzwyczajenia że na forach zawsze spotykałem facetów i tym razem nie czytałem nicku tylko w ciemno... Ah...
Pozdrawiam Koleżanko i jeszcze raz dzięki
Jutro postaram się fotki wrzucić i niedowiarkowie uwierzą... chociaż faktem może być że drzwi są od anglika jednak nie jestem w stanie tego stwierdzić. Ale oglądałem kalędarz tegoroczny specjalnie i tam widać że niektóre mają szeroką listwę a niektóre wąską. CHyba że to złudzenie. Ale fotki zamieszcze.
[ Dodano: Pią 05 Mar, 2010 ]
oto linki do zdjęć tych listw:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ee ... 72f2e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrttp://ww ... cbe14.html
[url=http://images45.fotosik.pl/269/9ee21ee49e372f2em.jpg]Obrazek[/URL]
proszę teraz to skomentować.
lasotek napisał(a):wyglądają o niebo lepiej
Martinus1985 napisał(a):Witajcie.
Nie odchodzi wam lakier z listewChciałem swoje pomalować ale lakiernik mi powiedział, że dostana mrozu i lakier będzie się łuszczył. I nie wiem co robić?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość