Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PiotrekS napisał(a):http://dido.win.pl
pilpi napisał(a):Teraz tak myslę, że faktycznie troche zmieniły kolor ale skąd mogłem wiedzieć o gumowych rękawiczkach.
pilpi napisał(a):Dave, muszę je kiedyś rorebrać i przeczyścić tak jak mowisz.
silver_leon napisał(a):P.S.- poszukuje ringow na wywietrzniki male okragle w desce rozdzielczej!
Gaspar napisał(a):Niniejszym pragnę oficjalnie podziękować MW za poświęcony czas, profi robotę i przemiłą atmosferę przy montażu na świeżym powietrzu
Gaspar napisał(a):(Zmiana! fotki zostały przeniesione do nowego działu "Zrób to sam" -> Montaż ringów)
Gaspar napisał(a):No i stało się - mój Leoś dostał dodatkowe 5KM w postaci ringów![]()
Niniejszym pragnę oficjalnie podziękować MW za poświęcony czas, profi robotę i przemiłą atmosferę przy montażu na świeżym powietrzu
DZIĘKI MW!!![]()
Poniżej kilka fotek z operacji montażu ringów
(Zmiana! fotki zostały przeniesione do nowego działu "Zrób to sam" -> Montaż ringów)
KLIK >>
no jakis budyneczek widze i do tego jedzenie na stole ..... no tak przy robocie hihihihihihi - smaczy jakis gyrosik chyba byl....
Pozdrawiam - efekt swiet(l)ny !
Pośpiech trzymam cie za słowoPośpiech napisał(a):Gaspar, mw1978, niech Wam będzie - w przyszłym tygodniu zamawiam ringi
Gaspar napisał(a):MW, założyłbyś cuś takiego?...
saszi napisał(a):Pośpiech, moja oferta caly czas aktualna![]()
Jak dopracują to autko to bedzie bomba zwłaszcza jak wsadza silniki TDiGaspar napisał(a):http://www.skoda.pl/salon/concept_cars/tudor.htm
przemek69 napisał(a):Gaspar, wszystko zależy od gustu i autka , moim zdaniem są fajne podobne ma Aston Martin DB9 a to chyba dobry wzorzec. Jednak Skoda to nie ASTON i pewnie jakośc materiałów użytych do ich produkcji nie jest OK.
pozdrawiam
Robal napisał(a):Jesli ringi sa aluminiowe, to nie latwo takie coś pomalować.
tatian napisał(a): (mam obawy przed odłączeniem aku)
bacardi napisał(a):a co w tym strasznego poza zresetowaniem zegarka i licznika dziennego?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość