Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mewa2002 napisał(a):Da sie zrobic. Vagiem wejdz w licznik i adaptacje. Chyba grupa 4- juz nie pamietam, ale jest tam wartosc 100 i wpisujesz 115. Wtedy spalanie pokazywane na liczniku sie zwieksza o 15 %.
mewa2002 napisał(a):Nie trzeba sie logowac. Musisz wpisywac po kolei 100-> 105 i test -> 110 i test -> 115 test i save. Przy innych liczbach wywala bledy.
bartekmk napisał(a):odgrzebuje - wchodząc w adaptacje intstrumentów przy grupie 3 pokazuje mi error, próbowałem robic vagiem 303.1, vcds-lite i polskim 4.9 i w kazdym to samo. w ogole jedyne co mi dziala w adaptacji to korekta wskazań wskazówki paliwa. kabel najtańszy, da sie takim to zrobic?
konstant napisał(a):bartekmk napisał(a):odgrzebuje - wchodząc w adaptacje intstrumentów przy grupie 3 pokazuje mi error, próbowałem robic vagiem 303.1, vcds-lite i polskim 4.9 i w kazdym to samo. w ogole jedyne co mi dziala w adaptacji to korekta wskazań wskazówki paliwa. kabel najtańszy, da sie takim to zrobic?
Ja tez mam najtanszy kabel i poszlo, moze cos zle robisz.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości