wiem jak to gada w golfie ASZ i dlatego zdecydowalem sie na zamiane mojego seryjnego wydechu. Poza tym jesli dzwiek bedzie uciazliwy montuje sie do srodeczka wkladke przykreca srubka i mamy cichutko jak w serii
Wyglad tłumika z wkładka wyciszającą
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jestem tego samego zdania - tyle, że nie widziałem jeszcze tego wynalazku w Leonie wiec sie nie wypowiadam jak zobacze wydam opinie.iacoski napisał(a):A tak generalnie to jakoś te wszystkie mugenopodobne tłumiki widzę bardziej w japończykach, tam mi pasują a do innych nie bardzo
Tonny S napisał(a):Jestem tego samego zdania - tyle, że nie widziałem jeszcze tego wynalazku w Leonie wiec sie nie wypowiadam jak zobacze wydam opinie.iacoski napisał(a):A tak generalnie to jakoś te wszystkie mugenopodobne tłumiki widzę bardziej w japończykach, tam mi pasują a do innych nie bardzo
Pozdro
Ano faktycznie tyle, że nie był w TS - a to jest różnica przynajmniej wizualna.przemas napisał(a):Jakto nie a auto CYKLOPA??
DanoTDi napisał(a):do 150km/h nawet nie ma tragedii , dopiero potem zaczyna sie hardcore
Łuki napisał(a):Bartolini dawaj foty tej rynny![]()
![]()
barth napisał(a): Łuki , wysylasz do Patee 9.99 i za pare dni dostajesz taki ladny tlumiczek
Łuki napisał(a):Ps. Miałeś dryndnąć jak będziesz w Wawie
barth napisał(a):Łuki, nie bylo czasu na spot, co do tylu to caly czas zastanawiam sie co zrobic - wywalic czy 2 rurke wspawac
Łuki napisał(a):barth napisał(a):Łuki, nie bylo czasu na spot, co do tylu to caly czas zastanawiam sie co zrobic - wywalic czy 2 rurke wspawac
Barth no nie wiem czy Ci to wybacze chłopie![]()
A co do rury to skoro ją założyłeś to pośmigaj z nią troche.
Jak założysz zderzak od TSa to spoiero zobaczysz.
Poza tym bądź oryginalny
barth napisał(a):felgi nawet znalazlem tylko ze przykrecone sa do takiego leona czarnego
A ja mysle, ze jego problemy dopiero wtedy sie zacznaMichał_TDi napisał(a):Mysle ze podnosnik, klucz do kol i 4 cegly moga rozwiazac twoj problem Wink
Tonny S napisał(a):Michał_TDi napisał/a:
Mysle ze podnosnik, klucz do kol i 4 cegly moga rozwiazac twoj problem Wink
A ja mysle, ze jego problemy dopiero wtedy sie zaczna
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości