Wszystko pozostałe co techniczne + inne mody np. xenon, zawias, ...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przez Kusy » 12 maja 2013, 15:56
Witam,
Jakoś niedługo będę oddawał zderzaki i progi do lakiernika i się zastanawiam czy nie zmodzić przodu tak jak na zdjęciu poniżej (zdjęcie z neta, mój jest żółty). a może ktoś ma jakieś inne pomysły na mody TS'a?
Robił już to ktoś z Was? Jak to zrobić porządnie aby farba tam nie pękała ale też jakoś sensownie no i gdzie byście dali tablice? Może małą gdzieś?

-

Kusy
- Signo

-
- Auto: Leon 1M TS
- Silnik: ARL 1.9
przez Kusy » 14 maja 2013, 10:55
No mi się właśnie to widzi, a zderzaki będe i tak malował więc wiadomo. Ale nie chce mi się bawić w spawanie tego bo bez szpachli to i tak się nie da a nie chce żeby mi pękał świeży lakier...
-

Kusy
- Signo

-
przez rutek-wat » 15 maja 2013, 07:18
jarcyn napisał(a):moze i fajnie wyglada ale praktycznie jest do kitu , jak masz niższy zawias jak standard to pierwszy próg zwalniający i po dokładce

jarcyn, nie zgodzę się z Tobą. Znam co najmniej kilka aut z dokładką do tego porządnie zglebowanych i jakoś dokładki trzymają się.
-

rutek-wat
- Sympatyk LeonClub
-
- Auto: S-max
przez jarcyn » 15 maja 2013, 07:25
rutek-wat napisał(a):jarcyn napisał(a):moze i fajnie wyglada ale praktycznie jest do kitu , jak masz niższy zawias jak standard to pierwszy próg zwalniający i po dokładce

jarcyn, nie zgodzę się z Tobą. Znam co najmniej kilka aut z dokładką do tego porządnie zglebowanych i jakoś dokładki trzymają się.
zależy od techniki jazdy i gdzie sie jeżdzi bo nie wszędzie w polsce są idalne drogi

-

jarcyn
- Sport

-
- Auto: mps
- Silnik: benzyna turbo inny
przez sebastianss1 » 15 maja 2013, 07:30
kwestia jest tego typu jak jezdzisz autem i jakie są drogi .Np ja jeżdze ostro i moment bym urwał .Kolege ma auto tak obniżone że na 3 palce wchodzi przód .Glównie jezdzi nim na zloty pokazy na codzień też ale bardzo powoli .Oprucz tego ma inny samochod na codzień .Mowi że trzeba na wszystko uważać jak masz mocno zglebione i siedzi .
sebek
-

sebastianss1
- TopSport

-
- Auto: 1.1
- Silnik: CJXA 2.0
przez Kusy » 15 maja 2013, 08:57
Mi nie chodzi tyle o dokładkę co o wyglądzenie miejsca na tablicę.
-

Kusy
- Signo

-
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat