Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomi napisał(a):chyba nie wszytkie a3 mialy podswietlane te kratki
A co cie tam ma rozpraszaćRain34 napisał(a):Ja mam troche mieszane uczycia do tej lampki; chodzi o to czy one za bardzo nie rozpraszają kierowcy itd.
KoLoS napisał(a):Też się dołączam do prośby o fote tych podświetlanych kratek
IceMan napisał(a):Tomi, te ze zjecia na bank nei spasuja bo to od A4 ale gosciu napisal ze ma tez od A3 wiec moze warto zadzwonic jak ktos szuka
AdamTower napisał(a):Sposóbu podważania kratki jaki pokazany jest na zdjęciu szczerze nie polecam. Aby je wyjąć najlepiej przygotować sobie dwa druty odpowiednio twarde i zagięte w mały hak i wyszarpnąć je od środka...
Rain34 napisał(a):Od dłuzszego czasu poszukuje tych podświetlanych na czerowno kratek nawiewu
silver_leon napisał(a):Warto było wydać te kilka.....set złotych !
AdamTower napisał(a):silver_leon napisał(a):Warto było wydać te kilka.....set złotych !
silver_leon, to ile Ty dałeś za nie ?![]()
Ja dałem 150 zł, a stare sprzedałem za podobną cenę.- ale chyba miałem szczęście
belzi napisał(a):Wyjecie, a wlasciwie wyszarpanie kratek to ok 30 min. (kratki niestety polamane)
belzi napisał(a):konsole srodkowa
belzi napisał(a):wlasciwie wyszarpanie kratek to ok 30 min. (kratki niestety polamane)
Sammael napisał(a):2 godziny to szarpałem a i tak wszystkie połamałem.
TOMMI napisał(a):Od paru dni jestem szczesliwym posiadaczem kratekdzieki Kruszyna
![]()
Powiem tylko tyle, że efekt jest powalający i wart tej całej zabawy
RaDeK86 napisał(a):da radę podłaczyc poswietlenie zeby mozna bylo regulowac jasniej/ciemniej sciemniaczem tym od swiateł?
voyager2550 napisał(a):Czy 220zł z przesyłką za takie kratki to dużo? Mam okazję kupić.
Kashi napisał(a):no to i ja dzis po 4 godzinach walki podlaczylem u siebie nowe nawiewy
efekt jest swietny, az nie chce sie z auta wysiadac
kruszyna napisał(a): p.s. a przejdzcie sie do ASO zapytac![]()
tylko to pewnie cena za 1 sztukę i pytanie czy aby na pewno tj. to, bo trochę mi się nie chce wierzyć, że kiedyś kosztowały w ASO 700 zł jak pisał AdamTower a teraz tylko 300 zł no chyba, że któreś ceny są wzięte z kapelusza, bo inaczej to rzeczywiście warto.RaDeK86 napisał(a):8L0820901C5PR LUFTDUESE 8L0820901C B98 0.00 71,24zł 86,91zł -> boczne
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość