I co wy na to
Podziekowania dla firmy Unitronic , obiecalem ze to napisze , a i jeszcze jedno taki wykresik Ex uzyskal za 1 razem , co świadczy o jego profesjonalizmie
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Czas chyba juz rozdziewiczyc twojego klekota hahaadamtower napisał(a)::D eeeee, pełny szacuneczek, moment mi się bardzo podoba, no Barth to znowu mnie objedziesz na 1/4 ,![]()
Pzdr i gratulacje.
Tonny S napisał(a):Czas chyba juz rozdziewiczyc twojego klekota hahaadamtower napisał(a)::D eeeee, pełny szacuneczek, moment mi się bardzo podoba, no Barth to znowu mnie objedziesz na 1/4 ,![]()
Pzdr i gratulacje.![]()
Barth napisał(a):Fungous tak ALH
Harry jeszcze nie ochlonęłem ,1 i 2 to nawet nie wiem kiedy na pow 4 tys wskakuje , no i ta trojeczka piknie ciagnie , Adam teraz to nawet dobra przeplywka ci nie pomoze
Barth napisał(a):Adam nic trudnego jeden tel wypad do wawy troche siana i bedzie banglac leonik
Obi napisał(a): naprawde teraz mozesz zaskoczyc niejednego kierowce tym srebrnym TDI![]()
Łuki napisał(a):Obi napisał(a): naprawde teraz mozesz zaskoczyc niejednego kierowce tym srebrnym TDI![]()
No jak go wczoraj widziałem to był jeszcze czarny.
No ale może po drodze od tych przeciążeń i prędkości zrobił się srebrny![]()
Cieszę się Barth że Ci dobrze śmiga. Oby błędy nie wyskakiwały bo kawałek masz do Wawki.
Miło było Cię wczoraj poznać i teraz kolej na mnie. Pojade do Andrzeja i powiem tak: Tak jak ma Barth + 1 km więcej he he
Obi napisał(a):
oj Łuki Łuki napis TDI jest caly srebrny
Barth napisał(a):Obi ale u mnie nie ma zadnego napisu TDI
Barth napisał(a):I co wy na to
Podziekowania dla firmy Unitronic , obiecalem ze to napisze , a i jeszcze jedno taki wykresik Ex uzyskal za 1 razem , co świadczy o jego profesjonalizmiePolecam serdecznie www.unitronic.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości