Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dz!k napisał(a):spot fajny lucasowi furka nie jeżdzi wkońcu![]()
węc generalnie można powiedzieć że moje auto było najszybsze na spocie mówiąc skromnie
![]()
Dz!k napisał(a):spot fajny lucasowi furka nie jeżdzi wkońcu![]()
węc generalnie można powiedzieć że moje auto było najszybsze na spocie mówiąc skromnie
![]()
ŁukaszMM-TDI napisał(a):i moze zrobie moda ktorego zaprezentowal mi Dzik w Olsztynie
Lucas napisał(a):ja nie ale dzik ostatnio jezdzil i robil 14.6x a ja pare dni przed jego pomiarem jezdzilem z nim = tylko trzeba zaznaczyc ze ja z calym pakunkiem
Dz!k napisał(a):Lucas napisał(a):ja nie ale dzik ostatnio jezdzil i robil 14.6x a ja pare dni przed jego pomiarem jezdzilem z nim = tylko trzeba zaznaczyc ze ja z calym pakunkiem
szanowny kolego ostatni w rykach padło 14,5a po drugie primo ile razy oferowałem ci swoją pomoc aby wypruć auto??
dave napisał(a):jezdzic, a jak sie cos wysra to wtedy myslec
Dz!k napisał(a):lucas zrób tak że np na jesień i zime wgrasz serie albo coś słabszego bo po co ci tyle mocy na mokrym/sniegu/lodzie a na wiosne znowu ogieńja tak robie u siebie
PAWEL20VT4 napisał(a):Cześć
Badzo ładny winki, rzeczywiście Nm sporo na jakim biegu był hamowany chyba na 3 ?
Wiesz, kręcenie seryjnego 1.8T do 7200 to moim zdaniem spore ryzyko, ja w moim po zrobieniu głowicy kręce do 7200.
Pawel
Asgaard napisał(a):samochodzik bardzo ładnie jeździ, gratki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości