Chcialem sie pochwalić

Modyfikacje:
Wydech MG 2,75"
Program by CS
IC jeszcze seria

Wielkie dzieki Dla Patryka i Szymona
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
paramedic71 napisał(a):cyferki ladnie sie przedstawiaja...a jak wyglada spalanie ;p;p
biloowa napisał(a):No widze ,że po przejazdzce moim FRkiem szybko sie zdecydowałes na mody hehe. Gratulacje dla własciciela oraz Patryka i Szymona
colin23 napisał(a):no no nogratulacje. Fajnie to musi zapinać
DawidK napisał(a):VMAX na dzis to 270 km/h
DawidK napisał(a):zobaczymy co bedzie jak dostane IC
Grześ napisał(a):panowie ja wam radze zrobic custom na wzor forge bedzie mniej problemow a lepsze efekty
mozna znalesc firmy robiace rdzenie na zamowienie boczi tez nie problem moze forge ma w ofercie oddzielnie silikony z zestawow IC
PAWEL20VT4 napisał(a):Cześć
Wynik jest całkiem niezły jak na prawie seryjne auto jednak 2.0TFSI ma spory potecjał
Paweł
Patryk, naprawde szacuneczek za Wasze mody, może z moim nowym autkiem też do Was podjadę
saf napisał(a):DawidK wielkie gratki.
Ja też ma w planach podobne przeróbki ale nie mogę się dogadać z gwarancją tu w Poznaniu. Proponowałem im nawet dobrą "prowizję" i nic .
Jakby Ci się zdarzyło być w moich okolicach (wlkp) daj znać, liczę na przejażdżkę.
Spalanie w stosunku do serii wzrosło czy spadło? Bo 13-14 to nie jest zły wynik.
IC z S3 Juz siedzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość