Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ty widzisz, bo jestes na tamtym forum zarejestrowany (link nie jest bezpośrednio do zdjecia tylko do bazy ze zdjeciem) wiec albo podlinkujesz zdjecie z rozszerzeniem *.jpg albo wyslij je do mnie na @.Jak partrze tak vidzim obrozek.. jestem zaregistrovany nie??
TDIfun napisał(a):Ok ja bardzo perfektne rozumie po polski ale pisacz nie
Na grafe jest 209km i 445Nm
marcin_kielce napisał(a):Jestem po prostu ciekawy bo nie spotkalem sie jeszcze z taka modyfikacja. Jak ktos zaklada duze turbo to najczesciej GT22 albo jakas hybryde, stad moje pytanie.
Patrox napisał(a):marcin_kielce napisał(a):Jestem po prostu ciekawy bo nie spotkalem sie jeszcze z taka modyfikacja. Jak ktos zaklada duze turbo to najczesciej GT22 albo jakas hybryde, stad moje pytanie.
Nikt nie zakłada Gt20 bo te turbo nie są za dobre, źle się stroją i dużo mniej znoszą niż gt22. A to turbo co kolega napisał jest z A6 2,5 tdi. I wynik normalny jak na takie turbo, a moment jak wiadomo można dowolnie modelować pod warunkiem że ma się mocne sprzęgło. W każdym razie gratki.
TDIfun napisał(a):Niema problema.. EMP, EGT bardzo dobre vynik. Turbo jest mozliwe na AL vtriski urobicz 200km nema problema.. Kupiem i OLS300 online.. rozumiete troche co pisze?Neiemie pisacz po polski ale rozumie. mieskam na granici Polski Cieszin
Tak vynik normal, sprzeglo seria.. dlaczego nie dobre. jest to turbo 454135-10 to jest 132kw TDI i trzymie OK...Patrox napisał(a):marcin_kielce napisał(a):Jestem po prostu ciekawy bo nie spotkalem sie jeszcze z taka modyfikacja. Jak ktos zaklada duze turbo to najczesciej GT22 albo jakas hybryde, stad moje pytanie.
Nikt nie zakłada Gt20 bo te turbo nie są za dobre, źle się stroją i dużo mniej znoszą niż gt22. A to turbo co kolega napisał jest z A6 2,5 tdi. I wynik normalny jak na takie turbo, a moment jak wiadomo można dowolnie modelować pod warunkiem że ma się mocne sprzęgło. W każdym razie gratki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość