Zaczne od poczatku
Kupilem graty od Czapu z clubu A3 w sklad tych rzeczy wchodzi
turbina k04-023 z wejsciem na EGT z actuatorem forga , kolektor , przewody , dolot , przeplywka, obudowa filtra , wtryski APX , DP3
Rzeczy zlozyl do kupy kolega Grzesiek z LeonClubu za co mu serdecznie dziekuje. Za profi robote poswiecony czas i wielka pomoc.
Stroil go Kuba z DVT http://www.dv-t.pl ktory tez poswiecil pare dobrych dni za co serdecznie dziekuje.
Samochod ma w tym momencie zalozona najlzejsza sprezyne w WG i ladowanie wychodzi na poziomie w piku 1.5 bara trzyma do okolo 4 tys spada do 1.3 przy okolo 4,5 i trzma tak do 5 tys po czym spada do 1 bara i trzyma juz do konca.
I teraz szereg pytan.
1. jak to mozliwe ze normalnie cupra ma ladowanie 1 bara a ma 225 koni ja mam 1.5 i mam tyle ile widzicie.
2. jak to mozliwe ze jak bralem sie z leonem ktory jest wystrojony na 260 km i wygrywaleem z nim o dlugosc majac tyle km ile widzicie
3. czy jest jakas mozliwosc aby hamownia/samochod mogl nie pokazywac tyle ile powinno?
Wiem ze beda zaraz sugestie a moze nie masz takiego ladowania ile pokazuje a moze tamten leon nie ma tylu koni ile mowi....
Juz nawet nie wiem jak mam formulowac pytania to jest dla mnie tak malo logiczne to wszystko.
Wykres

Wszystkei sugestie bede mile widziane
[ Dodano: Czw 11 Gru, 2008 ]