![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sleeper napisał(a):rob555, to srebrna 90tka Tomka co nie?
wynik zacny - i teraz wiem czemu tak strasznie objeżdża seryjnego ARLa
To juz zacnieafn110 napisał(a):bojechal nawte ARL , ktory mial 204km na jakis zawodach w 1/4 finalu
rob555 napisał(a):EGT nie mierzone ale dawki jak na wtryski 230 bezpieczne wiec nic nie poplynie
rob555 napisał(a):EGT nie mierzone ale dawki jak na wtryski 230 bezpieczne wiec nic nie poplynie
Ile mV na pumpe?rob555 napisał(a):EGT nie mierzone ale dawki jak na wtryski 230 bezpieczne wiec nic nie poplynie
TDIfun napisał(a):Nievjadomo??
TDIfun napisał(a):Ja robie bo mam AHF i identiczny hardwer, to mie to zajima.
Nie, mam VB.Ten podpis nima pravda. Mam VB, 55mm vyfuk, FMIC, 230 trysky, 11mm hlava, VB vyfukove turbo jest stejny jak u VA.. rizdil chyba kompresor turba...rob555 napisał(a):TDIfun napisał(a):Ja robie bo mam AHF i identiczny hardwer, to mie to zajima.
Masz slabsza sprezarke - tu jest GT1749VB. Na takiej jak Twoja 1749VA nie zrobisz tyle.
rob555 napisał(a):Strojony rok temu BEZ HAMOWNI ....dzis wpadl sie shamowac. Sam sie zdziwilem![]()
[url=http://images48.fotosik.pl/58/95430d1c0f8870f8med.jpg]Obrazek[/URL]
Valek jest stejny chyba. Stejny jest i rotor vyfukovy.rob555 napisał(a):VB ma grubszy walek i znacznie wiecej zniesie niz VA na wiekszym kompresorze...
leoTDI napisał(a):Co tam za sprzęgło siedzi (1Z+VR6 czy 6-bieg.) ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość