Rogalotti napisał(a):Na przyszłosc Marcin - NIECH TWOI KLIENCI NIE BOJA SIE MÓWIC ZE ROBIŁES IM MODA.
Witek ale ja nie mam na to wpływu... Nie mam hamowni i niestety ratuję się gdzie mogę.
Rogalotti napisał(a):Kolejny tuner który podsyła auta na pomiary i sie nie podpisuje pod robota... hey co jest z Wami ?
Podpisałem się na forum pod tym softem, to wybór klienta gdzie pojedzie - ja mogę tylko podpowiedzieć - sam jeżdżę do kreatora bo mam najbliżej akurat.
Rogalotti napisał(a):W mojej firmie nie ma tendencji anty na innych tunerów, a pomiar i tak zostanie wykonany poprawnie.
I tak trzymać - ja wiem jak robisz i śmiało bym Swoim autem w ciemno do Ciebie jechał na remap.
Rogalotti napisał(a):Moment obrotowy na mojej hamowni wychodzi tak jak powinien ponieważ zwracam uwage na poprawna kalibracje obrotów silnika.
nie znam tej Twojej nowej hamowni - jeśli to co piszesz to prawda to wypadałoby zdjąć trochę. Strojony był na drodze i na 19tkach tak jak pisałem wcześniej dlatego nie odczułem tego. nie dorobię się chyba nigdy na własny sprzęt do pomiaru.
Jak dla mnie wszystko jest ok. Ja bynajmniej nie mam pretensji do Ciebie ani nie chciałbym żebyś Ty miał do mnie - ja nie podsyłam - jeśli ktoś chce to podaję namiar do Ciebie - nie mam wpływu na to że ktoś nie powiedział że to moja robota - nie chowam się z tym. PEACE

i WESOŁYCH ŚWIĄT i nowego roku.