Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Andrus86 napisał(a):Nie nieNie chce aż tak inwestować w samochód:):) wystarczy mi to co mam teraz:):)
Marcin_TDI napisał(a):właśnie
to jest jak choroba bo widzę po Swoich klientach .... Ten co pisał przedemną to już w narkoman mocy jest - co tydzień za mało
Andrus86 napisał(a):Obym w nią nie popadł bo moje finanse tego nie przeżyją:D:D Jest jakaś szczepionka na to![]()
![]()
Andrus86 napisał(a):Jest jakaś szczepionka na to
Marcin_TDI napisał(a):Andrus86 napisał(a):Jest jakaś szczepionka na to
nie czytać for i nie słuchać takich namawiaczy jak ten wyżej![]()
![]()
Andrus86 napisał(a):Nom też jestem Bardzo zadowolony. Dodatkowo spalanie spadło o jakies 0,5l![]()
Nastar napisał(a):Ohapara, grubo z niutonem masz. Dwumas daje radę ?
Ohapara napisał(a):Dwumas seryjny... ale czasem juz "wymięka;) przejechane na tym programie ok 30tys. wczesniej byl wgrany przez jakiegos idiote dziwny program, auto skakało jak głupie do przodu, ale dymiło czasem;) przymierzam sie do wymiany dwumasa, ale mysle ze jak na serię i mój przebieg 208tys jest to wytrzymała część...
myślę jednak , że temp otoczenia też troche mogłą mieć wpływ na ten wynik
[ Dodano: 19 Kwiecień 2011, 21:27 ]
tymbardziej, ze nie wiem dokladnie co jest grane, ze auto najlepiej idzie na pierwszych 2 , 3 przyspieszeniach, potem jakby sie troche pocił ... silnik? turbo? IC? ktoś może wiedzieć o co chodzi?
Nastar napisał(a):osobiście bał bym się już takich cyferek na seryjnych podzespołach.
jaki tam przebieg, dla leonka to dpiero dotarcieleoTDI napisał(a):przy takim przebiegu - szczerze.
nie pamiętam ile tam wyszło, bo robione bylo w zeszlym roku, a od tego czasu jakby troche slabiej... (albo się przyzwyczaiłemMarcin_TDI napisał(a):ile teraz turbo pompuje ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość