Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

[EVO] Leon 4 - by EVOlutionMotorSport 248/544

Wykresy z hamowni naszych Leonów

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Re: [EVO] Leon 4 - by EVOlutionMotorSport 248/544

Postprzez grabarz18 » 16 grudnia 2011, 01:27

hugo00 napisał(a):marcus415, warszawka s.sie wiec to nie byl udany zart

Masz jakiś problem do Warszawy? Kolejny dzieciak z kompleksami? Jeszcze jeden taki tekst i obiecuję Ci, że wylecisz z tego forum szybciej niż myślisz... jedno ostrzeżenie za głupie pisanie już masz, jak chcesz to zaraz dostaniesz kolejne.

Cała pyskówka w tym temacie to dla mnie jakiś absurd... Tylko to, że zaraz podniesie się lament, że nie tolerujemy innego zdania, powsrzymuje mnie przed posłaniem go do śmietnika.... ale jak się tutaj nie uspokoicie to tam właśnie on skończy. Nikt nie broni dyskutować, ale dyskusja powinna utrzymywać się na pewnym poziomie (innym niż dzieci kłócących się w piaskownicy).
Był czarnuch i nie ma czarnucha.
Był żółtek i nie ma żółtka.

Szukasz ubezpieczenia?
Unikaj PTU złodzieja!
grabarz18
Sympatyk LeonClub

Auto: Leon 1.9 TDi ARL
Silnik: CJSA 1.8

Reklama

Postprzez Klikoś » 16 grudnia 2011, 07:28

muszka.d napisał(a):Ciekawe czy wszyscy tacy odważny w realu jak tutaj na forum.

Gdzie tu ta odwaga? Bo co część ma inne zdanie? A to co nie można? Komuna już się dawno skończyła! Konstruktywna polemika jeszcze nikomu nie zaszkodziła, chociaż jak patrzę na niektórych to jednak mam wątpliwości, jak próbują nieudolnie na siłę przepchać swoje teorie.

grabarz18 napisał(a):

Masz jakiś problem do Warszawy? Kolejny dzieciak z kompleksami? Jeszcze jeden taki tekst i obiecuję Ci, że wylecisz z tego forum szybciej niż myślisz... jedno ostrzeżenie za głupie pisanie już masz, jak chcesz to zaraz dostaniesz kolejne.

To tylko kolejna, nieudolna próba zaczepki. ;) Także szkoda nerwów.
Klikoś
Sport
Sport

Auto: O3 + CTR FK2
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez hugo00 » 16 grudnia 2011, 09:45

Tytuł: [EVO] Leon 4 - by EVOlutionMotorSport 248/544

grabarz18 napisał(a):

Cała pyskówka w tym temacie to dla mnie jakiś absurd... Tylko to, że zaraz podniesie się lament, że nie tolerujemy innego zdania, powsrzymuje mnie przed posłaniem go do śmietnika.... ale jak się tutaj nie uspokoicie to tam właśnie on skończy. Nikt nie broni dyskutować, ale dyskusja powinna utrzymywać się na pewnym poziomie (innym niż dzieci kłócących się w piaskownicy).

grabarz18,

- w tej calej pyskowce ty czepiasz sie mojej ironi, sa tam baaaardziej nieprzyjemne wpisy...
- rozumiem ze masz tu swoich znajomych ale ZAPAMIETAJ moderator powinien byc obiektywny!!
- to co napisalem o warszawie jest moja opinia i tobie nic do tego w koncu wielokrotnie bylo tu mowione - "obrazam cie ale to moja opinia ...", " czemu nie uznajesz moich konstruktywnych argumentow w postaci hahaha!"
-pochodze z warszawy tym bardziej moge pisac o warszawie co mysle. rownież zartowac, co zrobilem.

-i najwazniejsze. ten tekst z usunieciem z forum to dowcip, ostrzezenie czy grozba. dokladnie zastanow sie nad odpowiedzia.
hugo00
Sport
Sport

Auto: bmw 330xd+
Silnik: turbo diesel inny

Postprzez dave » 16 grudnia 2011, 11:00

czy te ostatnie kilka postow ma jakikolwiek zwiazek z tematem? mnie tam smieszy 550nm w arl ale nie chce jechac to niech nie jedzie, widac tak mu dobrze. zamykam bo sie czytac nie da.. a jeszcze raz zobacze jakies teksty kto tu jest bardziej odwazny to pojawia sie kreski. odpoczniecie chwile bedziecie mieli cos do dodania to otworze.
13,69 et
dave
Sympatyk LeonClub

Auto: V6T+++
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez grabarz18 » 16 grudnia 2011, 13:05

dave, sorry że się jeszcze wpisuję, ale chciałbym koledze hugo00 odpowiedzieć...

hugo00 napisał(a):- w tej calej pyskowce ty czepiasz sie mojej ironi, sa tam baaaardziej nieprzyjemne wpisy...

Generalnie z tego tematu powinno polecieć co najmniej 50% wpisów, ale celowo tego nie robiłem, bo znając życie zaraz podniósłby się lament, że "cenzuruje i wywalam wpisy, które mi nie pasują", byłby jeszcze większy płacz... A tak, Twojej "ironii" się "czepiłem" bo tego typu teksty mnie wpieniają i to nie chodzi tylko o Warszawę. Zwykle rzucają nimi zakompleksione dzieciaki, które na oczy nie widziały nic poza własnym podwórkiem ale "fajnie jest tak powiedzieć... bo kolega mówił, że ktoś mówił...". Jak widzę pochodzisz z Warszawy ale moim zdaniem niewiele to zmienia...

hugo00 napisał(a):- rozumiem ze masz tu swoich znajomych ale ZAPAMIETAJ moderator powinien byc obiektywny!!

Ty też masz i co z tego? A z osobami w tym temacie się wypowiadającymi to mam tyle wspólnego, że jesteśmy zarejestrowani na tym samym forum... może z 2 osobami zamieniłem kilka zdań czy przerzuciłem się PW... nie widzę związku...

hugo00 napisał(a):- to co napisalem o warszawie jest moja opinia i tobie nic do tego w koncu wielokrotnie bylo tu mowione - "obrazam cie ale to moja opinia ...", " czemu nie uznajesz moich konstruktywnych argumentow w postaci hahaha!"

A moja opinia jest taka, że za takie teksty można sobie wyhodować pasek i zebrać kilka punktów i "Tobie nic do tego"

hugo00 napisał(a):-i najwazniejsze. ten tekst z usunieciem z forum to dowcip, ostrzezenie czy grozba. dokladnie zastanow sie nad odpowiedzia.

Ostrzeżenie. Kolejne może już się pojawić w Twoim profilu a to będzie już o krok od "usunięcia z forum" bo przecież 3 ostrzeżenia to zakaz pisania. Wyraziłem się dostatecznie jasno?

Jeżeli masz jeszcze jakież żale czy uwagi do mnie to zapraszam na PW.
Był czarnuch i nie ma czarnucha.
Był żółtek i nie ma żółtka.

Szukasz ubezpieczenia?
Unikaj PTU złodzieja!
grabarz18
Sympatyk LeonClub

Auto: Leon 1.9 TDi ARL
Silnik: CJSA 1.8

Poprzednia strona

Powrót do Wykresy