sagon, przeróbki były ogarnięte od początku, ale sam wiesz jak jest w naszym pięknym kraju i z naszymi BIG COMPANy... jeżeli oni nie robią od A do Z to wtedy wszystko co zostało wykonane przez kogoś jest złe... a to co oni zrobią jest CACY - przyczyna ? jak dla mnie oczywista - PIENIĄDZE
A jeżeli stroji autko normalny człowiek który nie ma na celu komuś zaszkodzić i obsmarować dupy bo żyje własnym życiem wyniki są nam chyba wszystkim znane
Nie mam na tym lapku kresek jakie udało się zrobić na innych GTB, keidyś coś wrzucę
Nie uważam się za konkurenta evo, on zna się na robocie... i nie podważam tego...
Jak dla mnie tego człowieka nie ma na ziemi za to co zrobił.
Jedyne co mam mu do zarzucenia to że nie potrafi o kimś powiedzieć że wykonał dobrze robote
z resztą latasz po forach i widzisz jaki to samochowała... temat rzeka i nie ma sensu cokolwiek pisać.
Jeżeli wykonałem montaż GTB ze strojeniem, wydechem, IC ... na tej samej dmuchawie jaką miał zamontowaną pewien osobnik który trafił na strojenie do firmy której logo skłąda się z 3 liter " xxx " (nie będę pisał o którą firmę chodzi bo to nie w moim stylu) i nagle po wystrojeniu autka okazuje się że ma przy 2000 rpm - 1.7 bar-a to coś tutaj nie pasuje ? czy może ja czegoś nie rozumiem ? czy może znowu chodzi o uciekające pieniądze jak to miało miejsce w przypadku WILEKIEJ zadymy jaką wystosował evo w moim kierunku ?
sary za OT ale musiałem