Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sagon napisał(a):Program robiony identycznie,jak robi się w Bartpolu
sagon napisał(a):Wrzuć logi 001/011,jeżeli to nie kłopot.
sagon napisał(a):Program robiony identycznie,jak robi się w Bartpolu
GruchaARL napisał(a):Sagonku zanim zrobisz z siebie idiotę to następnym razem upewnij się kto napisał soft
GruchaARL napisał(a):" FIRMA KINGSOFT NIE MODYFIKOWAŁA TEGO AUTA"
GruchaARL napisał(a):bo ty najwięcej komentujesz a sam znasz się na robieniu programów jak pieprz na gównie.
GruchaARL napisał(a): Ja do Grześka z Rybnika nic nie mam i pamiętaj że jak Ty o nim słowo napiszesz (komentując jego modyfikację) to ja będę stał po jego stronie,
sagon napisał(a):Osobiście do niego też nic nie mam.Ale jak to wytłumaczysz,tylko ewentualne sugestie wysyłaj na PW,żeby koledze tematu nie zaśmiecać.
Jak coś,podam Ci namiary na gościa,któremu robił tego softa.
http://vaglog.rtnet.pl/tomek.kajdzik_96115.html
Tutaj,dla porównania masz to zrobione prawidłowo w moim sofcie.
http://vaglog.rtnet.pl/sagon76_94706.html
Domyślam się,że wiesz,o czym mowa .
sagon napisał(a):Grucha,wiem kto robił soft,pisałem tylko,że robiony jest w ten sam sposób,jak u Bartka.Czytaj no wolniej,to załapiesz o czym prawię.
sagon napisał(a):Bartek zasłaniał się później niby wielką tajemnicą w postaci odblokowania sterownika,stąd nie chcieliście logów 001 pokazać.Też mi tajemnica
sagon napisał(a):Jak widzę modyfikację takiego typu,sam mam takie graty,i czytam,że Wy silnika paliwem nie zalewacie,to nie wiem,czy się śmiać,czy płakać.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0f ... df2d7.html
sagon napisał(a):Odnośnie forum audi,to czytasz więc wiesz.Tam nie wolno złego słowa o Rogalu napisać,a już mieć czelność udowodnić,że jego hamownia zawyża,...to się w głowie nie mieści.Więc dziękuję za dobre rady,wezmę je sobie do serca.
sagon napisał(a):Po co wkładacie do pd-ków najmocniejsze wtryski,żeby uzyskać ponad 240-250
sagon napisał(a):Pozdrawiam i kończę srać w temacie,Robert.
GruchaARL napisał(a):Przepraszam administratorów za offtop. To był mój ostatni post w tym temacie. pozdrawiam wszystkich
łącznie z sagonkiem
bono napisał(a):Wracając do tematu na cholerę taki dól do jazdy codziennej jazdy a tym bardziej w trasie ? Program z wielkim dołem może jest efekciarski ale czy praktyczny ? Coś ale przedwczesny wytrysk
bono napisał(a):No i tak skończmy bo zaraz jakaś rozpierducha się zrobi
bono napisał(a):Coś ale przedwczesny wytrysk
Pablo100 napisał(a):będę jeździł mieszając biegami i to tylko po to żeby mieć jakąkolwiek przyjemność z jazdy?
bono napisał(a):GruchaARL, ja nie dyskutuje z tym co kto chce, to klient decyduje jak mam mieć zrobiony soft. Bardziej mnie zastanawia, ze jak masz mocny dół a potem szybko to wszystko ucieka to jest to trochę wbrew logice. Auto od dołu nie potrzebuje dużo koksu, no chyba ze ktoś jeździ do świateł do świateł ale wtedy dużego niuta np. przy ośce też jest cieżko przenieść na kola, Auto zamiast szybko wystartować bedzię stało w miejscu. Oczywiście pisze to wszystko w dużym uproszczeniu
GruchaARL napisał(a):Żadne auto z firmy KINGSOFT nie dymi.
GruchaARL napisał(a):Panowie, normalne jest że auto nie może mieć tylko softa przy takiej mocy. Kolego przyjedź do Nas na rolki do Ostrowca, od razu zrobimy logi z pomiarem i będziesz wiedział co tam faktycznie jest. pozdrawiam
BiMeK_TDI napisał(a):Mysle ze piszac rolki Bartek mial na mysli hamownie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości